Θα συνεδριάσει στις 20/11 το Δ.Σ. Ανατολικής Μάνης με 21 θέματα Featured

16 Νοε 2019
100 times

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 20η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατ. Μάνης, επί της οδού Βασιλέως Παύλου (1ος όροφος) στο Γύθειο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Ανατολικής Μάνης».

2. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

3. Επικαιροποίηση Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ανατ. Μάνης.

4. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Δήμου, για την εκτέλεση της υπ΄ αριθμ. 2434/2019 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών.

5. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Δήμου, σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού κτιρίου του Γυμνασίου – Λυκείου Αρεόπολης.

6. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Δήμου, για την απόδοση φόρων, εισφορών και λοιπών κρατήσεων.

7. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Δήμου, για το έργο «Οδοποιία Δ.Ε. Οιτύλου 2018».

8. Έγκριση των δαπανών που έχουν ήδη γίνει από την Πάγια προκαταβολή.

9. Χορήγηση χρηματικού βοηθήματος σε κατοίκους του Δήμου Ανατ. Μάνης.

10. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 67/2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Δ.Λ.Τ. Ανατ. Μάνης σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 για καταβολή φόρου εισοδήματος 2019.

11. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 68/2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Δ.Λ.Τ. Ανατ. Μάνης σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 για την καταβολή μισθώματος για παραχώρηση καταφυγίου έτους 2018.

12. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 69/2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Δ.Λ.Τ. Ανατ. Μάνης σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 σχετικά με Υπηρεσίες συμμόρφωσης στις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων.

13. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 70/2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Δ.Λ.Τ. Ανατ. Μάνης σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 για παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την ανάπτυξη υπηρεσιών συμμετοχής στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

14. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 71/2019 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Δ.Λ.Τ. Ανατ. Μάνης σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 για την προμήθεια παγκακίων και απορριμματοδεκτών.

15. Απαγόρευση στάσης & στάθμευσης σε τμήμα της οδού Αγ. Γεωργίου, στο Γύθειο, για τη δημιουργία εισόδου – εξόδου σε ακάλυπτο χώρο οικοπέδου.

16. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης στη Δ.Κ. Γυθείου (οδός Ερμού 42) του Δήμου Ανατ. Μάνης.

17. Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Τοπική Κοινότητα Καλυβίων, της Δ.Ε. Γυθείου.

18. Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Τοπική Κοινότητα Παλαιόβρυσης, της Δ.Ε. Σμύνους.

19. Ορισμός δύο (2) δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους, για να μετέχουν ως μέλη της επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών εκμίσθωσης ή εκποίησης πραγμάτων – ακινήτων του Δήμου.

20. Ένταξη του Δήμου Ανατ. Μάνης στο Σύστημα Διαλειτουργικότητας Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Δήμων Ελλάδας (διακριτικό όνομα gov HUB).

21. Καθορισμός αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 6 του Ν. 3852/2010 και το άρθρο 4 του πρότυπου κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων λαμβάνουν το λόγο εκτός του Δημάρχου και του αρμοδίου Αντιδημάρχου, οι επικεφαλείς των παρατάξεων και οι ειδικοί αγορητές ανά θέμα που ορίζονται από τις παρατάξεις με σχετική γραπτή δήλωσή τους στο προεδρείο πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να εγγραφούν ως ομιλητές και δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν να τοποθετηθούν ανά θέμα.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γεωργία Αν. Λυροφώνη

Rate this item
(1 Vote)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το