Μήνυμα της αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Λακωνίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Featured

10 Σεπ 2018
308 times

Ακολουθεί το μήνυμα της αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Λακωνίας κα Αδαμαντίας Τζανετέα ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς:

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ξεκινάει ένα καινούργιο ταξίδι στη γνώση και τις εμπειρίες για τους μαθητές. Το μέλλον του τόπου μας στηρίζεται στη νέα γενιά και το σχολείο αποτελεί τον πυλώνα για τη διαμόρφωση σωστών πολιτών, ανθρώπων με ήθος, δυναμικότητα και ευαισθησίες. Ευχή όλων μας είναι να κάνουμε μια καλή αρχή με στόχο το καλύτερο για το μέλλον των παιδιών μας. 

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη προσδοκίες και όνειρα. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα εύχομαι στους μαθητές να πορευτούν με πίστη στις δυνατότητες τους και δίψα για μάθηση και δημιουργία. Σε κάθε εκπαιδευτικό και γονέα εύχομαι να έχουν υπομονή και δύναμη ώστε να στηρίξουν τους μαθητές στην πορεία τους προς την κατάκτηση της γνώσης και των στόχων τους.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας θα συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία μας με την εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την άρτια λειτουργία των σχολείων της Λακωνίας.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, δημιουργία και πρόοδο.

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το