Ο ΣΕΒ επέλεξε τον Ανάργυρο Μαριόλη ως ένα από τα 11 θετικά παραδείγματα άξιων που παρουσιάστηκαν στη Γενική Συνέλευσή του Featured

19 Ιουν 2019
255 times

Ο Ανάργυρος Μαριόλης έκανε για άλλη μια φορά τους Έλληνες Γενικούς Ιατρούς περήφανους, καθώς ο ΣΕΒ τον επέλεξε ως ένα από τα 11 θετικά παραδείγματα άξιων που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση.

Ενός Γενικού Γιατρού που εργάζεται στο ΕΣΥ στη δύσκολη ελληνική ύπαιθρο και που την επόμενη βδομάδα παραλαμβάνει το βραβείο του καλύτερου οικογενειακού γιατρού της Ευρώπης για το 2019.

Ο ΣΕΒ επέλεξε να αναδείξει φωτεινά παραδείγματα που στηρίζονται στη γνώση, τη καινοτομία, την εξωστρέφεια, την αξιοκρατία, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη.

Αξίες που δημιουργούν νησίδες αριστείας.

Ζητούμενο οι νησίδες να πολλαπλασιαστούν και να αποτελέσουν ένα στέρεο έδαφος για την ανοικοδόμηση της οικονομίας και της κοινωνίας. 

Ο καθηγητής Θεοδόσης Τάσιος πρότεινε την ηθικοπαιδεία ως μόνο αντίδοτο στην κρίση, καθώς η ανηθικότητα και η έλλειψη ηθικής παιδείας αποτελούν την πηγή της...

Συγχαρητήρια για τον ΣΕΒ για τη πρωτοβουλία και την αναγνώριση πως υπάρχουν αξίες πολύ υψηλότερες από το χρήμα!

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το