Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ο Δήμαρχος Κηφισιάς στον Μητροπολίτη Μάνης Featured

15 Αυγ 2019
242 times

Δελτίο Τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, καταγόμενος από την Αρεόπολη Μάνης, επεσκέφθη εθιμοτυπικώς χθές 14/8 στο Γραφείο του, τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, όπου και διεξήχθη μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η συζήτηση, εκτός από ζητήματα της επικαιρότητας, περιελάμβανε και το αξιόλογο εκείνο μέρος των σπουδών του κ. Υπουργού στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα του κόσμου το MIT και το Harvard.

Ο Σεβ. προσέφερε στον κ. Υπουργό βιβλία του και μια εικόνα της Παναγίας, ευχόμενος υγεία και δύναμη στο ευθυνοφόρο έργο που έχει να επιτελέσει στο σύγχρονο αυτό Υπουργείο της Ελληνικής Κυβέρνησης.

***

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γεώργιος Θωμάκος, καταγόμενος από την Μάνη, επεσκέφθη σήμερα (14/08), μετά της ποινικολόγου συζύγου του, στο Γραφείο του, τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο Γ’ και είχαν συζήτηση για ζητήματα φιλοσοφικά, θεολογικά, κοινωνιολογικά και της καθημερινότητας.

Ο κ. Δήμαρχος προσεκάλεσε τον Σεβ. να επισκεφθεί το Μουσείο Δροσίνη στη Κηφισιά και ο Ποιμενάρχης μας, ασμένως απεδέχθη την πρόσκληση.

Τέλος, ο Σεβ. προσέφερε βιβλία του στον κ. Δήμαρχο ως και μια εικόνα της Παναγίας στην σύζυγό του.

 

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το