Ομοσπονδία Ε.Β.Ε. Λακωνίας: Ανακοίνωση για το θάνατο του Δημητρίου Καλοειδή Featured

19 Σεπ 2019
103 times

Δελτίο Τύπου

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του ευπατρίδη ομογενή Δημητρίου Καλοειδή.

Ο εκλιπών, αυτοδημιούργητος και με σκληρή εργασία κατέκτησε στον υπέρτατο βαθμό το Αμερικανικό Όνειρο, αφού η επικερδής επαγγελματική-επιχειρηματική δραστηριότητά του τον κατέταξε ως έναν από τους επιτυχημένους και επιφανείς Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες. Περαιτέρω, ο Δημήτριος Καλοειδής, εμφορούμενος από πανανθρώπινα ιδανικά που χαρακτηρίζουν την ελληνική ψυχή, αυτά της φιλανθρωπίας, της προσφοράς στον ελληνισμό και στην πατρώα γη, ενήργησε πολύ συχνά ως δωρητής σε οργανισμούς, φορείς και ιδρύματα. Κορυφαία επιχειρηματική δράση του, που κύριο σκοπό είχε την πολύπλευρη ανάπτυξη της Λακωνίας, είναι η δημιουργία και λειτουργία της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας Mystras Grand Palace Resort & Spa στο Μυστρά.

Στη συνοδοιπόρο του στη ζωή, στις επιχειρηματικές δραστηριότητες και στα αισθήματα προσφοράς τη σύζυγό του Γεωργία, καθώς στους οικείους και τους συνεργάτες του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

(0 votes)