Όμοιοι της Μάνης: ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ Featured

23 Οκτ 2019
234 times

Ο Πρόεδρος των Ομοίων της Μάνης καθηγητής Ιατρικής κ. Μιχάλης Κουτσιλιέρης, γεννημένος στον Πειραιά, τιμήθηκε για το επιστημονικό και ερευνητικό του έργο με ομόφωνη απόφαση της επιστημονικής και συντονιστικής επιτροπής του συνεδρίου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο αμφιθέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» και χαιρέτισε την εκδήλωση με ιδιαίτερη συγκίνηση.

Ο όμιλος διοργάνωσε φέτος την 1η  Πανελλήνια Ημερίδα Ψυχικής Υγείας με θέμα: «Οι θησαυροί του παρελθόντος θεμέλιοι λίθοι μιας ευοίωνης – υγιούς ζωής» υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας INTERNATIONAL ACTION ART. Με την στήριξη του ΠΣΦ (Πανελληνίου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών) και της Ε.Ν.Ε. (Ένωση  Νοσηλευτών Ελλάδος).

O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ιδρύθηκε το 1998 είναι σωματείο με θεμελιώδη σκοπό την καλλιέργεια της διεθνούς αντίληψης, κατανόησης, συνεργασίας και αλληλεγγύης σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά της UNESCO και ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία Ομίλων, Οργανισμών και Κέντρων UNESCO. 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου των Ομοίων της Μάνης

Rate this item
(0 votes)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Μάνης. Με ειδήσεις, αρθρογραφία και αφιερώματα. Όλα τα μεγάλα γεγονότα και οι εξελίξεις βρίσκονται με ένα κλικ στην οθόνη σου.


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Γύθειο

Τιμές Καυσίμων Γύθειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Αρεόπολη

Συνεργαζόμενα Site

 

  

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το