ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

O Γιώργος Κυριακούλιας υποψήφιος στην Π.Ε. Λακωνίας με τον Πτωχό

•  Μήνυμα Υποψηφίου

Η Πελοπόννησος και συγκεκριμένα ο τόπος καταγωγής μου, ο Νομός Λακωνίας, αποτελούν τις ρίζες μου, το μέρος που μεγάλωσα και ζω, αλλά παράλληλα αποτελεί και το επίκεντρο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Προέρχομαι από τον κλάδο υγείας, και πιο συγκεκριμένα είμαι φαρμακοποιός, στην πόλη της Σπάρτης. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου μεγαλώνοντας σε ένα υγειονομικό οικογενειακό περιβάλλον, έμαθα πόσο σημαντικό είναι να βοηθάς και να προσφέρεις σε ανθρώπους, όταν εκείνοι το έχουν ανάγκη. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά και τις ανάγκες του τόπου μου, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μου. Θεωρώ πως και αυτό είναι το χρέος κάθε ενεργού πολίτη. Στην ενασχόληση μου με τα κοινά, τα προβλήματα των συμπολιτών μου και η αναζήτηση προς επίλυση τους, είναι για μένα αδιαπραγμάτευτη αξία. Είτε μέσω του επαγγέλματός μου, είτε μέσω της ευρύτερης ενασχόλησής μου με τα κοινά, ως Γραμματέας της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας στη Λακωνίας, είμαι σε θέση να γνωρίζω, αλλά πρωτίστως να ενδιαφέρομαι για τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μου και των συμπολιτών μου. Όραμα μου είναι η προσφορά μου και στόχος μου η προσωπική συνδρομή μου στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων αυτών, από όποια θέση μου δίνεται. Για αυτό τον λόγο, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχού, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του, ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

• Πρόγραμμα Συνδυασμού

Στο επίκεντρο του προγράμματός μας βρίσκεται ο απλός άνθρωπος, ο πολίτης της Περιφέρειας μας. Σκοπός μας είναι, να εντοπίζουμε έγκαιρα και να επιλύνουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας του, μέσω της ενίσχυσης του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης ως ουσιαστικού μέσου επικοινωνίας πολίτη-κράτους. Αυτό θα συμβεί εκσυγχρονίζοντας τις βασικές δομές αυτής με αρωγό μας την ψηφιοποίηση υπηρεσιών, έτσι ώστε η Πελοπόννησος του 2028 να αποτελεί μια Περιφέρεια πρότυπο. Βασικός στόχος και πυλώνας μας είναι η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων και των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών του τόπου μας. Κύριοι άξονες, μας μεταξύ άλλων, είναι η ενίσχυση του ήδη πλούσιου πρωτογενούς τομέα παραγωγής, η προσέλκυση νέων επενδύσεων και προγραμμάτων για την υποβοήθηση του διαρκώς αυξανόμενου τουρισμού μας και η ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς μας, καθώς επίσης και η αξιοποίηση των φυσικών πόρων του τόπου μας με την εισαγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τέλος η ενίσχυση των δομών υγείας και πρόνοιας. Πιστεύω στις δυνατότητες και την προοπτική του τόπου μου, ενστερνίζομαι πλήρως το όραμα του κ. Πτωχού για μια Περιφέρεια ίσων ευκαιριών, ανάπτυξης και καινοτόμων ιδεών, με σκοπό να κρατήσουμε τους ανθρώπους και κυρίως τους νέους στο τόπο μας, εξασφαλίζοντας τους όχι απλώς το ζην, αλλά το ευ ζην. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η Πελοπόννησος είναι ένας τόπος με μεγάλες δυνατότητες. Καλούμαστε να τις αναδείξουμε με σύγχρονη ματιά, ώστε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον τόπο μας. Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας, έχοντας όλες και όλους δίπλα μας για να τα καταφέρουμε.

•  Βιογραφικό Υποψηφίου

Γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1994 με καταγωγή από την Σπάρτη.

Όλα του τα σχολικά χρόνια, έχουν την σφραγίδα της Σπάρτης, της πόλης που μεγάλωσε, κατάγεται και ζει. Από το 2019 είναι κάτοχος Πτυχίου Μάστερ Φαρμακευτικής, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας (MUS).

Τα έτη 2019-2020 εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Σμηνίας στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας των Αθηνών, με την ειδικότητα του Υγειονομικού Φαρμακοποιού.

Τα τελευταίο διάστημα, ολοκληρώνει το Μεταπτυχιακό του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Από το 2020 έως σήμερα, εργάζεται ως Φαρμακοποιός σε Οικογενειακό Φαρμακείο στη Σπάρτη.

Είναι Γραμματέας Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας (ΔΕΕΠ) Λακωνίας, καθώς και Υπεύθυνος του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι μέλος επιτροπών Δήμου Σπάρτης, όπως και μέλος ΔΣ πολιτιστικών, μουσικών, θρησκευτικών συλλόγων και φορέων. Το αγαπημένο του  hobby είναι η φωτογραφία. Ομιλεί την Αγγλική.

Γιώργος Παν. Κυριακούλιας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button