Αστυνομικα

Δεν έχει τέλος η βία! Νέο επεισόδιο από άνδρα κατά γυναίκας στο Γύθειο – Παραβίασε ασφαλιστικά μέτρα

Αναδημοσίευση από www.notospress.gr

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στο Γύθειο. Η 51χρονη γυναίκα, θύμα, ο 64χρονος άνδρας της, φερόμενος ως θύτης.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής 14/4/24. Η γυναίκα ζει λίγο έξω από το Γύθειο στον Α’ όροφο οικίας, ιδιοκτησίας του άνδρα, μαζί με τα δύο ενήλικα παιδιά τους. Ο άνδρας ζει στο ισόγειο και σύμφωνα με δικαστική απόφαση και επιβολή ασφαλιστικών μέτρων απαγορεύεται να πλησιάσει την γυναίκα περισσότερο από 15 μέτρα. Αυτό αποφάσισε το Δικαστήριο όταν τον 15Αύγουστο του 2023 σημειώθηκε το πρώτο επεισόδιο που κατήγγειλε η γυναίκα που είχε σαν συνέπεια τον ξυλοδαρμό της (σπασμένα τα πλευρά της).

Την πλησίασε και την κουτούλησε

Την Κυριακή 14/4/24 η γυναίκα στην προσπάθεια της να σύρει συρόμενη αυλόπορτα για να παρκάρει το αυτοκίνητό της έβγαλε την πόρτα από την ράγα εξοργίζοντας τον άνδρα που την παρακολουθούσε. Όταν του ζήτησε να την αφήσει να διορθώσει την πόρτα αυτός, σύμφωνα με την καταγγελία της, την πλησίασε και ενώ φώναζε απειλητικά την κτύπησε με το κεφάλι του στο κεφάλι. Η γυναίκα ζαλίστηκε αλλά για καλή της τύχη ήταν δίπλα στο αυτοκίνητο της, μπήκε μέσα σε αυτό και προσπάθησε να φύγει μακριά νιώθοντας απειλή για τη ζωή της. Κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα να καταγγέλλει την επίθεση.

«Θα σε σκοτώσω, θα σε διαλύσω»

Oπως η ίδια αναφέρει στο notospress, οι Αρχές αντέδρασαν άμεσα, σπεύδοντας στο σπίτι και κάνοντας έρευνα. «Δεν τον φοβάμαι…» αναφέρει στο notospress. «Oι Αρχές πλέον ξέρουν και η κοινωνία επίσης…» Η γυναίκα είναι άνεργη για λόγους υγείας και υποχρεωμένη να κατοικεί στο ίδιο ακίνητο με τον 64χρονο, σε διαφορετικούς ορόφους.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί, προφανώς για να αποφύγει το αυτόφωρο. Η Αστυνομία πρότεινε στην γυναίκα να παραμείνει σε ξενώνα που διαθέτει η Υπηρεσία αλλά αυτή εξήγησε ότι ζει με τα δύο παιδία της και πρέπει να είναι μαζί τους.

Κατά την έρευνα επενέβη Εισαγγελέας που έδωσε εντολή σε κλειδαρά να ανοίξει την οικία του συνταξιούχου ναυτικού. Όπως ανέφερε η γυναίκα ο άνδρας της την απειλούσε με τις φράσεις «θα σε σκοτώσω» και «θα σε διαλύσω».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button