Προσωπα

Αθηνά Οικονομάκου: Διαζύγιο για την Γυθειάτισσα ηθοποιό έπειτα από έξι χρόνια γάμου

Διαζύγιο για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έπειτα από έξι χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, που μαζί έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, ήταν μαζί για 10 χρόνια συνολικά.

Εξέδωσαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους στην οποία ζητούν κατανόηση, διότι προτεραιότητά τους είναι η ψυχική ηρεμία των παιδιών τους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή τους:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου». 

Πάντως, φήμες για τον χωρισμό τους είχαν ξεκινήσει και πριν από έναν μήνα, περίπου, με την ίδια την ηθοποιό να αρνείται όσα ακούγονταν.

Το πρώην πλέον ζευγάρι επισκεπτόταν αρκετά συχνά το Γύθειο, διαμένοντας σε οικία που είχαν ανακαινίσει. Να θυμίσουμε οτι ο πολιτικός τους γάμος είχε γίνει στο Δημαρχειακό Μέγαρο Γυθείου το 2017 με το githio-click να έχει τις αποκλειστικές φωτογραφίες, ενώ και η βάπτιση της κόρης τους είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη χρονιά στο Σκουτάρι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button