Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Έναρξη ακαδημιών Πανγυθεατικού

Η πολυαναμενόμενη έναρξη των Ακαδημιών του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ ορίστηκε για το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο παλιό στάδιο Γυθείου στις 17:00. 

Επιτέλους ξεκινάμε, όπως παλιά, στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική Ακαδημία του Νομού Λακωνίας, που αριθμεί περισσότερα από 100 αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών. Φέτος τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής: Bambini, Κ-6, Κ-8, Κ-10, Κ-12, Κ-14, Κ-16. Έμπειροι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι θα συνδράμουν στην νέα προσπάθεια της εκπαίδευσης των μικρών αθλητών και αθλητριών της πόλης. Πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα, υπό την επίβλεψη του προπονητή της μεγάλης ομάδας του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ κ.Σταύρου Μανιάτη, αλλά και του έμπειρου και πάντα αεικίνητου προπονητή κ.Χαρίλη Τζανετάκου θα συνεχίσουν το έργο του μεγάλου Συλλόγου του Γυθείου, που δεν είναι άλλο από το να κρατήσει τα παιδιά στον αθλητισμό. Νέος υπεύθυνος των Ακαδημιών αναλαμβάνει ο Γιώργος Χαροκόπος. 

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο παλιό Δημοτικό στάδιο, στο οποίο με τη βοήθεια του Δήμου Ανατολικής Μάνης θα γίνουν επιδιορθώσεις στο φωτισμό και στην ύδρευση. Πιθανές ημέρες προπονήσεων θα είναι η Τρίτη κ η Πέμπτη, ενώ για τα bambini η Τετάρτη. Στα σχέδια των Ακαδημιών είναι η οργάνωση τμήματος ποδοσφαίρου στην Αρεόπολη και η δημιουργία Ακαδημίας ομάδας κοριτσιών, που ίσως στο μέλλον σημαίνει και την επανασύσταση της γυναικείας ομαδας ποδοσφαίρου του Πανγυθεατικού.

Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, το τμήμα στίβου του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ έχει ξεκινήσει υπό την επίβλεψη της κ.Γεωργίας Παραή-Κολοκούρη με προπονήσεις καθημερινά στο νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.

Σας περιμένουμε από κοντά το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο παλιό Δημοτικό στάδιο Γυθείου!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button