Γενικα

Ένωση Λογιστών Λακωνίας: Απόφαση ΔΣ για κλείσιμο των λογιστικών γραφείων από 7 – 18 Αυγούστου

Δελτίο τύπου

Έπειτα από συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης, προκειμένου να υπάρξει ο αναγκαίος χρόνος ανάπαυσης των Λογιστών και των εργαζομένων στα λογιστικά σας ανακοινώνουμε την απόφαση του να παραμείνουν κλειστά τα Λογιστικά Γραφεία για το χρονικό διάστημα από 7 έως και 18 Αυγούστου 2023 για όλη τη Λακωνία.

Στο χρονικό διάστημα αυτό δε θα εκτελείται καμία λογιστική εργασία, πέρα από ορισμένες έκτακτες περιπτώσεις (λ.χ. έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη) και αυτό μόνο από απόσταση κι εφόσον είναι εφικτό.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους πελάτες μας όπως προβούν στην τακτοποίηση/διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων τους ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Το παραπάνω διάστημα ανάπαυλας κρίνεται άκρως αναγκαίο μιας και οι λογιστές και οι εργαζόμενοι στα γραφεία εργάζονται συνεχώς και μάλιστα κάτω από την ασφυκτική πίεση των χρονικών περιθωρίων (προθεσμιών), ακόμα και αν δεν επιλυθεί το θέμα της παράτασης της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

Επιπλέον κρίνουμε αναγκαίο η ανάπαυση αυτή να έχει μόνιμο χαρακτήρα και να πραγματοποιείται μέσα στον Αύγουστο με μια μικρή απόκλιση στις ακριβείς ημερομηνίες.

Για τους λόγους αυτούς ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες της περιοχής μας (Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α, Σ.ΕΠ.Ε. κ.λπ.) να επιδείξουν κατανόηση και υπομονή σε όποια τυχόν καθυστέρηση προκύψει σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων.

Επιπλέον ζητάμε την κατανόηση των επαγγελματιών και των πελατών μας, αλλά θα πρέπει κι αυτοί να καταλάβουν ότι τα όρια μας έχουν εξαντληθεί και προέχει η σωματική και ψυχική μας υγεία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος
Παπαγιαννοπούλου Χ. Παναγιώτα

Ο Γ. Γραμματέας
Μουγιακάκος Α. Βασίλειος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button