Πολιτικα

Έως τις 23 Αυγούστου 2023 η προθεσμία υποβολή αίτησης από τους ιδιοκτήτες πληγέντων κτιρίων από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021 για έκδοση Άδειας Επισκευής και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής

Δελτίο τύπου Δήμου Αν. Μάνης

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ενημερώνει τυχόν ενδιαφερόμενους πολίτες ότι εκδόθηκε η με αρ. πρωτ. 284274/Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε/Α321 /6-9-2022 (ΑΔΑ:ΨΔΠ465ΧΘΞ-Θ00) Απόφαση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών με θέμα: «Ορισμός προθεσμίας υποβολής αιτήσεων σχετικά με τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της Ελλάδας από τον Μάιο του 2021 έως τον Αύγουστο του 2021».

Με την ανωτέρω απόφαση ορίζεται νέα προθεσμία 23 Αυγούστου 2023, για την υποβολή αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για έκδοση Άδειας Επισκευής και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής (Σ.Σ.) ή για έκδοση Βεβαίωσης Καθορισμού Δικαιούχου Στεγαστικής Συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση ή αποπεράτωση κτηρίου, από τους ιδιοκτήτες πληγέντων, από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021, κτηρίων, οι οποίοι δεν έχουν κριθεί δικαιούχοι πρώτης αρωγής έναντι Στεγαστικής Συνδρομής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button