Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Ίδρυση τμήματος Ολυμπιακής Πάλης από τον Πανγυθεατικό

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανγυθεατικού Γ.Σ.

Ο Πανγυθειατικός Γυμναστικός Σύλλογος, με κάθε επισημότητα και μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την ίδρυση τμήματος Ολυμπιακής Πάλης ( Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας). Η ελληνορωμαϊκή και ελεύθερη πάλη είναι ένα εκ των αρχαιότερων ατομικών ολυμπιακών αθλημάτων, που γυμνάζει τα νέα παιδιά σωματικά και πνευματικά.
Η ενασχόληση των παιδιών με το άθλημα της Πάλης μπορεί να ξεκινήσει από την ηλικία των πέντε ετών. Σκοπός του αθλήματος είναι η διαμόρφωση χαρακτήρα αθλητή και αποτελεί μια συνεχή παιδαγωγική διαδικασία.
Οι προπονήσεις του τμήματος πάλης για τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιος, Ιούλιος) θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 17:00-19:30 και το Σάββατο 10:00-12:30.
Πρώτη προπόνηση και γνωριμία με το άθλημα της Πάλης θα γίνει την Τρίτη 30/05/2023 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Γυθείου.
Το νέο τμήμα αναλαμβάνουν ο Ευγένιος Γεωργιάκος και η Σοφία Καμπανάρη, πιστοποιημένοι προπονητές που ανήκουν στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Ο Πανγυθειατικός μας, πάντα πιστός στις αξίες του, συνεχίζει να παράγει αθλητισμό στην πόλη μας. Στόχος μας η ίδρυση και νέων τμημάτων, ώστε η νεολαία του Γυθείου, της Μάνης και όλης της Λακωνίας να έχει ακόμα περισσότερες επιλογές αθλητικής δραστηριότητας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button