ΑΓΟΝΓ: Κακό 4ο δεκάλεπτο και ήττα στους Μολάους στο καλάθι

Δελτίο τύπου
Μια πολύ κακή ήττα για την ομάδα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.
Βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με πολύ ωραίο μπάσκετ για 3 περιόδους στην οποία 3η περίοδο μάλιστα η διαφορά ήταν και στους 25 πόντους υπέρ μας και στα τελευταία 7 λεπτά της 4ης περιόδου στους 20.
Η ομάδα των Μολάων σε εκείνη την φάση γύρισε την αμυνα της σε ζώνη στην οποία δεν μπορούσαμε να βρούμε λύσεις και πάθαμε ένα μεγάλο μπλακάουτ με αποτέλεσμα ένα επιμέρους σκορ 36-12 για την γηπεδούχο ομάδα και με ένα εύστοχο τρίποντο και φάουλ από τον πρώην μας παίκτη Σωκράτη Μπατσάκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο έδωσε την νίκη στην ομάδα των Μολάων.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας υποστήριξαν και να τους ζητήσουμε συγγνώμη για την άθλια εικόνα μας.
Πολύ κακή ήττα που μπορεί να κρίνει πολλά στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Επόμενη αγωνιστική είναι την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο κλειστό της Αρεόπολης κόντρα στην Τριφυλία.





