Πολιτικα

Ανδρεάκος: «Πρέπει να αισθάνεστε την ίδια υπερηφάνεια που αισθανόμαστε κι εμείς, γιατί εσείς είστε που μας ανοίξατε το δρόμο για τις μεγάλες θετικές αλλαγές που συντελέστηκαν όλα αυτά τα χρόνια»

Δελτίο τύπου Συνδυασμού «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.»

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Γύθειο εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου ο Συνδυασμός Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. με επικεφαλής τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Πέτρο Ν. Ανδρεάκο.

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος ευχαρίστησε από καρδιάς το πολυπληθές κοινό για την παρουσία του και τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και όλους τους υποψήφιους του Συνδυασμός Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α..

Όπως τόνισε «Νοιώθω υπερήφανος και είμαι ευτυχής γιατί και οι 206 δημοτικοί και τοπικοί υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού μας είναι άνθρωποι καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά, από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, έμπειροι στα  αυτοδιοικητικά θέματα αλλά και πολλοί νέοι και νέες που με τη δική τους συμβολή ανανεώνουν την εκπροσώπηση της κοινωνίας μας στη δημοτική αρχή. Η συμμετοχή τους δείχνει το ενδιαφέρον και την αγωνία τους για τον τόπο μας και αυτό δίνει ελπίδα σε όλους μας».

Ο Δήμαρχος ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου της Μάνης προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας που δίνει όλα αυτά τα χρόνια για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου.

Απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο δήλωσε «Πρώτα ως Μανιάτης, ως ένας άνθρωπος που γεννήθηκα και κατοικώ σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο όλη μου τη ζωή, σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και τη στήριξη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να αισθάνεστε την ίδια υπερηφάνεια που αισθανόμαστε κι εμείς, γιατί εσείς είστε που μας ανοίξατε το δρόμο για τις μεγάλες θετικές αλλαγές που συντελέστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Όλοι μαζί πετύχαμε πολλά!

Όλοι μαζί συνεχίζουμε!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button