Πολιτικα

Αραχωβίτης στον Προϋπολογισμό 2023: “Ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε έργα για τη Λακωνία που ήδη υλοποιούνται ”

Δελτίο τύπου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Αραχωβίτη

Τοποθέτηση στην Ολομέλεια, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού για το 2023 έκανε ο Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στ. Αραχωβίτης, κάνοντας ειδική αναφορά στις εξαγγελίες του Κυρ. Μητσοτάκη για τη Λακωνία. Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας:

Πριν από λίγες μέρες ένα μεγάλο κλιμάκιο της Κυβέρνησης με προεξέχοντα τον Πρωθυπουργό κατέβηκε στην Πελοπόννησο και εξήγγειλε τα έργα για τη νέα προγραμματική περίοδο.

Για τη Λακωνία εξήγγειλε τι; Τα έργα τα οποία ήδη υλοποιούνται και έχουν “κλειδώσει” από το 2019, όπως το μεγάλο αρδευτικό του Φράγματος Κελεφίνας που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης με 100% χρηματοδότηση, το νέο Νοσοκομείο Σπάρτης που συμφωνήθηκε με τον αρμόδιο αναπλ. Υπουργό Παύλο Πολάκη την άνοιξη του 2019 και υλοποιείται από το “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”, και μια σειρά άλλα έργα όπως το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο που έχει ανάγκη η Σπάρτη και καρκινοβατεί από το 2019.

Εξαγγέλθηκαν τα παραπάνω, ενώ δεν εξαγγέλθηκαν άλλα έργα που ήδη είχαν ωριμάσει το 2019. Τι έγινε με αυτά; Ξεχάστηκαν;

Η απογοήτευση στην Λακωνία δεν εκφράζεται μόνο από την Αντιπολίτευση. Για του λόγου το αληθές, καταθέτω στα πρακτικά δημοσίευμα του τοπικού Τύπου για τη δυσαρέσκεια των στελεχών της ΝΟΔΕ Λακωνίας, για την παρουσία και τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού. (https://www.notospress.gr/peloponnisos/story/83417/dysarestimeni-i-node-lakonias-tis-nd-apo-tis-exaggelies-mitsotaki-gia-tin-anaptyxi-eos-to-2030?fbclid=IwAR3fpJwah5Q47R9sSx7XnOlnnWFNwJ1UZS2MTai7ivZtkOIO8dkYdV3cvGo

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button