Γενικα

Δήμος Ανατολικής Μάνης: Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Δελτίο τύπου Δήμου Αν. Μάνης

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου Προγράμματος «Επισιτιστικής και αι Βασικής Υλικής Συνδρομής», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων προς τις αδύνατες οικονομικά οικογένειες του Δήμου που είναι δικαιούχοι του Προγράμματος.

Η διανομή αφορά στους Δικαιούχους  του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)  που  έχουν επιλέξει να είναι και  ωφελούμενοι  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Tα προϊόντα που θα διατεθούν είναι: τρόφιμα μακράς διάρκειας, νωπό κρέας (μοσχάρι και χοιρινό), γαλακτοκομικά, οπωρολαχανικά και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει την Τετάρτη και την Πέμπτη 29 και 30 Ιουνίου (ώρες:  8:30π.μ. – 12:00μ.μ.) στο Γήπεδο του Γυθείου με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και  του αριθμού ΑΜΚΑ, ενώ θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται λόγω κορωνοϊού (covid 19).

Υπεύθυνη Διανομής: κα Παναγιωτούνη Ιωάννα, τηλ. επικοινωνίας 6945956706.

Οι δικαιούχοι του Προγράμματος θα λάβουν ειδοποίηση με sms σύμφωνα με την οποία θα καθορίζεται αναλυτικότερα ο τόπος και ο χρόνος παραλαβής των προϊόντων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button