Πολιτικα

Δαβάκης: Στην ΕΤΑΔ για τα Σπήλαια Διρού και πάλι…

Δελτίο τύπου Βουλευτή Λακωνίας κ. Δαβάκη

Συνάντηση με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ) είχε σήμερα το πρωί ο Θανάσης Δαβάκης, για να ενημερωθεί για την αιτία της «ακινησίας» των έργων αναβάθμισης των Σπηλαίων Διρού και τους τρόπους επίλυσης του προβλήματος.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

Με την ευκαιρία της αλλαγής στη διοίκηση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ), συναντήθηκα σήμερα με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, Παναγιώτη Μπαλωμένο και του ζήτησα να με ενημερώσει πάνω στο ζήτημα της “ακινησίας” των έργων αναβάθμισης των Σπηλαίων Διρού.

Υπογράμμισα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο την εμβληματική σημασία που τα Σπήλαια έχουν για τη Λακωνία και το αδιέξοδο της παρούσης κατάστασης και του ζήτησα να με ενημερώσει τι μέλει γεννέσθαι προκειμένου να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν τα έργα αναβάθμισης και να αποδοθούν στο κοινό.

Ο Παναγιώτης Μπαλωμένος μου ανέλυσε τις ενέργειες που έχουν γίνει και επίκειται να γίνουν για την επίλυση του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί μετά τη λύση της σύμβασης με τον παρόντα ανάδοχο και δεσμεύθηκε ότι εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Φεβρουαρίου θα έχουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου.

Τα Σπήλαια Διρού είναι συνδεδεμένα με την ιστορία της Μάνης και όλης της Λακωνίας και είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας. Αυτή τη φορά έφυγα αισιόδοξος από τη συνάντησή μου με τον κ. Μπαλωμένο…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button