Εκπαιδευση

Ενημέρωση για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Αν. Μάνης

Δελτίο τύπου Δήμου Αν. Μάνης

Αγαπητοί Γονείς,

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, για τέταρτη χρονιά,  συνεχίζει την επιτυχή λειτουργία των  Κ.Δ.Α.Π. στα σχολεία του Δήμου μας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» για τη σχολική χρονιά 2024-2025. Μέσω αυτού του προγράμματος δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά από 5-12 ετών να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται καθημερινά στα ΚΔΑΠ ΤΟΥ Δήμου μας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις και στη σελίδα του ΚΔΑΠ «ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ». 

Το ΚΔΑΠ του Δήμου μας, το οποίο βρίσκεται στο 1ο Γυμνάσιο Γυθείου, λειτουργεί με έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, με μουσικές δραστηριότητες (πιάνο, κιθάρα, μπουζούκι, χορωδία), καθημερινά από τις 16.00-20.00 μ.μ. ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες, από τις 20/6 έως τις 31/7, λειτουργεί από τις 9.00 έως τις 13.00 μ.μ σαν SUMMER CAMP, διευκολύνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τους γονείς που εργάζονται.  Φέτος ολοκληρώνεται και η διαδικασία αδειοδότησης του ΚΔΑΠ της Αρεόπολης , οπότε από την νέα σχολική χρονιά θα λειτουργεί και αυτό.

Ανοίξτε εδώ παρακαλώ τα αρχεία προς πλήρη ενημέρωση:

Αφίσα

ενημερωτικό σημείωμα

αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

gtpr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button