Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Ηττήθηκε από τον Πανιώνιο εντός έδρας ο Πανγυθεατικός

Σε ένα παιχνίδι γιορτή για την πόλη του Γυθείου, ο Πανγυθεατικός μας ηττήθηκε δίκαια από τον ιστορικό Πανιώνιο.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και τους ανθρώπους του Πανιωνίου για το αποτέλεσμα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Πολλά μπράβο στους παίκτες μας για τη μεγάλη προσπάθεια σε ένα ακόμη παιχνίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την στήριξη.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας τόσο στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής Κατηγορίας όσο και στη διαχρονική δουλειά για να ξαναζήσει και στο μέλλον το Γύθειο τέτοιες ιστορικές αθλητικές στιγμές.

Τα γκολ της αναμέτρησης οι Τσιμπόκας στο 13′ και Πίσπας στο 79′.

Ο Πανιώνιος είχε 2 δοκάρια, ενώ ο Πανγυθεατικός έχασε μεγάλη ευκαιρία με το Μανωλάκο στο 38′ για να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης βραβεύτηκαν οι παλιοί άσσοι του Πανγυθεατικού Φίλιππος Καλογερόγιαννης, Γιώργος Μαστοράκος και Γιάννης Μπουκουβάλας, τόσο για τις αθλητικές τους επιδόσεις, όσο και για τη συνεισφορά τους στο Σύλλογο ως διοικητικοί παράγοντες.

Σύνθεση Πανγυθεατικού: Καβαλιώτης, Χρυσικάκος (85′ Κακούρος), Ζορμπάς, Αναστασάκος, Μπουρελάκος (75′ Δασκαλάκης), Παναγόπουλος, Κουρτέσης, Μανωλάκος (46′ Διαμαντάκος), Μπερδούσης (75′ Πετρόπουλος), Γιαννόπουλος, Σπηλιωτόπουλος (85′ Κουτσιουμάρης).

Σύνθεση Πανιώνιου: Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Διονέλλης, Ζούλιας (80′ Πριόνας), Τσιμπόκας, Γρόντης (80′ Λίμα), Μούντριχας (74′ Καλύβας), Γκέτσι (46′ Μπρέγκου), Γκότοβος, Γεωργούσης (46′ Πίσπας), Στούπης.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button