Αστυνομικα

Ισόβια κάθειρξη στον καθ’ ομολογία συζυγοκτόνο από τον Πύργο Διρού

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 46χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την 44χρονη σύζυγό του στη Μάνη, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, τον Νοέμβριο του 2020.

Το Μικτό Ορκωτο Δικαστήριο Καλαμάτας απέρριψε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης για μειωμένο καταλογισμό του κατηγορουμένου όταν διατέλεσε το έγκλημα, καθώς και του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο 46χρονος στη σύντομη απολογία του ισχυρίστηκε ότι είναι σε σοκ από τη στιγμή εκείνη, πως δε θυμάται τίποτα, πως υπεραγαπούσε τη γυναίκα του με την οποία ήταν μαζί από 17 χρονών, και ότι περιμένει ακόμα και τώρα να τη δει κανονικά στο σπίτι τους. Ζήτησε δε, συγνώμη για την πράξη του από τα παιδιά του και από τον Θεό.

Η δίκη είχε ξεκινήσει στις 8 Απριλίου, είχαν προηγηθεί τρεις συνεδριάσεις και συνεχίστηκε σήμερα, Παρασκευή, με την απολογία του 46χρονου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλες οι συνεδριάσεις διεξήχθησαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς υπήρχε μεγάλη ένταση με συγγενείς του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε κατηγορηθεί το 2019 για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της αδελφής του, η οποία τον είχε καταγγείλει στις Αρχές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button