Προσωπα

Κι άλλο κορίτσι από το Γύθειο μεταγραφή σε ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών

Το ποδόσφαιρο γυναικών στο Γύθειο μπορεί να μην έχει επίσημο εκπρόσωπο σε Εθνικά Πρωταθλήματα όπως τις χρονιές 2017-18 και 2018-19, αλλά τα κορίτσια του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ ακόμα παραμένουν αθλήτριες, που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο παλιό Δημοτικό Στάδιο Γυθείου και τώρα ανοίγουν τα φτερά τους σε άλλα μέρη και διαφορετικές ομάδες.

Μετά τις Δήμητρα Μπεκιράι και Χριστίνα Μουσάι που από τον ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ ΓΣ βρέθηκαν να πανηγυρίζουν την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία με τον Άρη Τρίπολης, αυτές τις μέρες άλλη μία αθλήτρια έγινε μεταγραφή σε ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα η αμυντικός Αιμιλία Σφαλαγκάκου πήρε μεταγραφή στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ομάδα που κατά την περσινή χρονιά τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Παράλληλα με τις σπουδές της στην πρωτεύουσα η Αιμιλία θα αγωνιστεί στο φετινό Πρωτάθλημα ελπίζοντας σε καλές εμφανίσεις και πολλές συμμετοχές.

Τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ένα νέο εγχείρημα ξεκινά και στη γειτονική Σπάρτη με μια νέα γυναικεία ομάδα, τον ΠΑΣ Σπάρτης, που θα συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στον ΠΑΣ θα αγωνιστεί ένα νέο ταλέντο από τις Ακαδημίες του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ η Αλίκη Μπουτεράκου και μια παλιά γνώριμη τερματοφύλακας η Δέσποινα Βαρβιτσιώτη.

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια, με υγεία και αγάπη προς τον αθλητισμό!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button