Πολιτικα

Κρητικός: Η ασφάλεια των συμπολιτών μου βασική μου μέριμνα

Δελτίο τύπου

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός.

Στις συζητήσεις τέθηκαν τα προβλήματα που εντοπίζονται σε περιοχές της Λακωνίας από την έντονη παραβατικότητα συγκεκριμένης ομάδας συμπολιτών μας, παραβατικότητα η οποία, θέτει σε κίνδυνο και την ανθρώπινη ζωή.

Ο κ. Κρητικός αφού συνεχάρη τον κ. Σκούμα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ενημερώθηκε για το νέο επιχειρησιακό μοντέλο και τα αποτελέσματα που αυτό φέρνει σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ενώ ζήτησε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο του, καθώς η ανησυχία της οποίας γίνεται δέκτης από τους συμπολίτες του, εντείνεται.

Σημείωσαν τέλος και οι δύο, ότι τα αποτελέσματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας το τελευταίο δεκαήμερο είναι σημαντικά και πρόθεση όλων είναι να συνεχιστεί το έργο μείωσης της εγκληματικότητας με τον ίδιο ρυθμό, για την εμπέδωση της ασφάλειας των συμπολιτών μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button