Πολιτικα

Κρητικός και Δαβάκης εξελέγησαν Πρόεδροι σε Επιτροπές της Βουλής

Οι κυβερνητικοί Βουλευτές του νομού μας κ.κ. Κρητικός και Δαβάκης εξελέγησαν Πρόεδροι Επιτροπών στο Κοινοβούλιο.

Ο κ. Κρητικός αναλαμβάνει για πρώτη φορά στη μέχρι τώρα Κοινοβουλευτική του παρουσία πρόεδρος επιτροπής και συγκεκριμένα της επιτροπής για την παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο κ. Δαβάκης αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία της επιτροπής των Εξοπλιστικών Προγραμμάτων.

Αναλυτικά τα μηνύματα των Βουλευτών:

Νεοκλής Κρητικός

Τη Δευτέρα 4η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 16:00, σε ειδική Συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης στην Αίθουσα Γερουσίας, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης την Εκλογή Προεδρείου, εκλέχθηκα Πρόεδρος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η Ειδική Διαρκής Επιτροπή για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης έχει ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο: την παρακολούθηση της λειτουργίας και εξέλιξης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, και ιδίως της βιωσιμότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης του συστήματος.

Ευχαρίστησα θερμά τα Μέλη της Επιτροπής για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, και συνεχάρην τους συναδέρφους μου που εξελέγησαν επίσης στο Προεδρείο της Επιτροπής.

Δεσμεύτηκα για μια θητεία δημιουργική, με σκοπό τη διατύπωση προτάσεων και την εξεύρεση λύσεων, που θα μπορέσουν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης της χώρας.

Θανάσης Δαβάκης

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους βουλευτές που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και με εξέλεξαν και πάλι Πρόεδρο της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής.Μιάς Επιτροπής με ιδιαίτερο έργο,βαρύ τεχνικό περιεχόμενο και εθνική αποστολή .

Μαζί με την πολιτική και φυσική ηγεσία, θα συνεχίσουμε το σημαντικό έργο της προηγούμενης τετραετίας και θα αναδείξουμε μέσα από τον διάλογο και τη δημιουργική διαφωνία, τη σημασία και την προσφορά του Κοινοβουλίου στη διαδικασία γνωμοδότησης και ελέγχου του εξοπλιστικού προγράμματος των Ενόπλων μας δυνάμεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button