Πολιτικα

Κρητικός με Πρωτοψάλτη: “Ημέρα καριέρας ΟΑΕΔ” και στη Λακωνία

Δελτίο τύπου Βουλευτή Λακωνίας (Ν.Δ.) κ. Κρητικού

Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός, χθες Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πρωτοψάλτης ενημέρωσε τον κ. Κρητικό για την πρόοδο της πρόσκλησης σχετικά με το πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης νέων λεμβούχων για τα Σπήλαια Διρού και για το συνολικό πρόγραμμα απασχόλησης νέων ανέργων που ήδη τρέχει και θα δώσει ευκαιρία και διέξοδο σε πολλούς συμπολίτες μας.

Ο κ. Κρητικός επεσήμανε τη σημασία που έχει η στενή συνεργασία του ΟΑΕΔ με την ελληνική επαρχία για την προώθηση των πολιτικών μείωσης της ανεργίας που αποφασίζει η Κυβέρνηση. Για τον λόγο αυτό συμφώνησαν να οργανωθεί το προσεχές διάστημα και στην Σπάρτη «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ»,όπου θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους και όσες αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Ο κ.Κρητικός δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Είναι πολύ σημαντικό να αναπτύξουμε στενή συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που διαθέτει για τη μείωση της ανεργίας των συμπολιτών μας. Για αυτό και προχωράμε στην οργάνωση «Ημέρας Καριέρας ΟΑΕΔ» το προσεχές διάστημα στην Σπάρτη.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button