Πολιτικα

Κρητικός: «Τα Σπήλαια Διρού θα αποκτήσουν την αρμόζουσα αίγλη και θέση στον παγκόσμιο τουρισμό»

Δελτίο τύπου Βουλευτή Λακωνίας Ν.Δ. κ. Κρητικού

Μια περιεκτική και γόνιμη συνάντηση με το Διευθυντή των Σπηλαίων Διρού κο Πέτρο Λαζαράκο είχε την Τρίτη 16/8/2022 ο Βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Ο κ. Βουλευτής ξεναγήθηκε στο τοπόσημο μοναδικού κάλλους του νομού μας από τον κο Λαζαράκο, την Προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Μπούργαλη και τον Αρχιλεμβούχο κο Σταύρο Λιανέρη.

«Νιώθω την ανάγκη να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό και ιδιαιτέρως στο Διευθυντή Πέτρο Λαζαράκο, οι οποίοι με τη μεθοδικότητα και τη σκληρή τους δουλειά διατήρησαν το Σπήλαιο -ένα κόσμημα παγκόσμιας εμβέλειας- επισκέψιμο κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, το τελευταίο ιδίως διάστημα», τόνισε ο Νεοκλής Κρητικός και συμπλήρωσε: «Θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους, ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλλω σε κεντρικό επίπεδο -όπως άλλωστε έχω πράξει και με την εκπαίδευση των λεμβούχων μέσω ΟΑΕΔ- προκειμένου να δοθούν το συντομότερο δυνατό οι ενδεικνυόμενες λύσεις για την επιτάχυνση της υλοποίησης των έργων στα Σπήλαια για να μπορέσουν και πάλι να αποκτήσουν την αίγλη και θέση που τους αξίζει στον παγκόσμιο τουρισμό».                                                          

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button