Αθλητικα

Μοναδική Ελληνική συμμετοχή στη τελική 8αδα του Παγκόσμιου αγώνα Grand Prix στο αγώνισμα του TRAP στη Μαλακάσα, ο Τζινάκος Ανάργυρος του ΑΣΟ Γυθείου

Αρχικά, να αποδοθούν πολλά συγχαρητήρια στον Σκοπευτικό Όμιλο Ψαχνών για την ανάληψη μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης όπως το Grand Prix, που πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας.

Η συμπεριφορά των ανθρώπων ήταν παραπάνω από ευγενική και φιλική ενώ η διαμόρφωση του περιβάλλοντος του σκοπευτηρίου είναι ιδανική για κάθε σκοπευτή αλλά και φιλοξενούμενο!

Η συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση αποτελεί τεράστια εμπειρία για όλους τους αθλητές μας και ειδικότερα για τον έφηβο αθλητή μας Τζανέτο Παππουλάκο. Δίπλα στην ομάδα μας βρισκόταν όλο το διήμερο ο προπονητής του συλλόγου κύριος Αιγινήτης Μπάμπης όπου τους εμψύχωσε και τους βοήθησε να αποδώσουν τα μέγιστα σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος, με επιτυχία ολοκληρώθηκε το αθλητικό διήμερο (22/23-10-2022) στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας για την 7μελή αποστολή του ΑΣΟ Γυθείου.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Άγγλος δευτεραθλητής κόσμου Νέϊθαν Χέϊλς (Nathan Hales) με 120/125 ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Ιταλοί Ντιέγκο Βαλέρι (Diego Valeri) και Αλεσσάντρο Μπέλι (Alessandro Belli) με σκορ 118/125 αμφότεροι.

Την παράσταση έκλεψε ο αθλητής μας Τζινάκος Ανάργυρος όπου ήταν η μοναδική Ελληνική συμμετοχή στην τελική 8αδα του αγώνα δίπλα σε κορυφαία ονόματα παγκόσμιων πρωταθλητών.

Με σκορ 113/125 (24/24/19/23/23) προκρίθηκε στην τελική 8αδα του ημιτελικού όπου το άσχημο ξεκίνημα του (0/3 δίσκους) του στέρησε τελικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό αφού αποκλείστηκε εν τέλει σε ισοβαθμία (11/15) από τον Κύπριο Μυλωνά Άδωνη.

Για ακόμη μια φορά απέδειξε γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους και σταθερούς Έλληνες σκοπευτές την τελευταία 10ετια στην χώρα μας!

Ο Ανδρεάκος Παναγιώτης ύστερα από αποχή ενός χρόνου και μοναδική προπόνηση πριν τον αγώνα, στάθηκε αξιοπρεπώς για τα δεδομένα της διοργάνωσης.

Με σκορ 107/125 (22/22/22/22/19) δεν κατάφερε να διεκδικήσει και αυτός την είσοδο του στον μεγάλο τελικό!

Ο Κατσιβέλης Πέτρος απέδειξε την σημαντική άνοδο του και ύστερα από την πρώτη νίκη που σημείωσε το καλοκαίρι σε αγώνα Β,Γ κατηγορίας κατάφερε με σκορ 106/125 (22/23/20/20/21) να κλείσει τη σκοπευτική σεζόν με επιτυχία.

Ο Καρβούνης Στυλιανός υπεύθυνος του πήλινου στόχου και αρχηγός της αποστολής, παραμένει σταθερός στις επιδόσεις του και με σκορ 99/125 (17/18/19/22/23) έκλεισε και αυτός με επιτυχία άλλη μια σκοπευτική σεζόν έχοντας αναλάβει και το δύσκολο έργο της λειτουργίας του σκοπευτηρίου μας. Ο κύριος Καρβούνης αποτελεί χωρίς υπερβολές τον κύριο παράγοντα λειτουργίας του πήλινου στόχου και με τις πρωτοβουλίες και το ήθος του καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια σύσσωμη η ομάδα του συλλόγου μας να δίνει το παρών σε όλες τις διοργανώσεις στην Ελλάδα.

Ο Καρβούνης Λεωνίδας και αυτός με αποχή ενός χρόνου και ελάχιστες προπονήσεις ολοκλήρωσε τον αγώνα με σκορ 94/125 (18/18/16/19/23) αποδεικνύοντας πως με μελλοντική συνεχή προπόνηση όλοι οι αθλητές μας μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.

Ο έφηβος αθλητής μας Παππουλάκος Τζανέτος στη δεύτερη συμμετοχή του σε επίσημο αγώνα απέκτησε τεράστια εμπειρία και με σκορ 82/125 (13/18/17/13/21) όχι μόνο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά απέδειξε ότι με αρκετή προσπάθεια και προπόνηση θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Απόντες από τον αγώνα λόγω στρατιωτικής θητείας ήταν οι έφηβοι αθλητές μας Κοντζαμάνης Ιωάννης, Αδριανός Παναγιώτης αλλά και ο Δριβάκος Κωνσταντίνος.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Σύλλογος μας είναι από τους λίγους, αν όχι ο μοναδικός, που έχει ενεργή παρουσία τεσσάρων εφήβων αθλητών στους αγώνες, στο αγώνισμα του TRAP.

Ο Παππουλάκος Γεώργιος στην πρώτη του σκοπευτική χρονιά στο αγώνισμα του TRAP αλλά και στον πρώτο επίσημο αγώνα του σε μεγάλη διοργάνωση τελείωσε τον αγώνα με σκορ 31/125 (4/8/4/9/6).

Με καλή διάθεση και μεράκι για προπόνηση η επόμενη σκοπευτική χρονιά θα είναι καλύτερη για όλους τους αθλητές του συλλόγου μας!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τον προπονητή τους που απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι σαν σύλλογος ο ΑΣΟ Γυθείου παρόλες τις δύσκολες καταστάσεις των τελευταίων χρόνων στην χώρα μας και χωρίς καμία βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια δουλεύει με σωστό τρόπο και αναδεικνύει αθλητές που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο!

Υ.Γ Προς ενημέρωση των γονέων και των εφήβων αθλητών του συλλόγου μας σχετικά με πρόσφατη συνέντευξη για την ανάδειξη του πήλινου στόχου στην χώρα μας όπου προβλήθηκε σε συνδρομητικό κανάλι.

Αναφέρθηκε από επίσημους εκπροσώπους της ΣΚΟΕ ότι υπάρχει στήριξη των νέων αθλητών ενώ παράλληλα προβάλλονταν στα πλάνα της συνέντευξης οι έφηβοι αθλητές μας σε πρόσφατο αγώνα.

Σαν σύλλογος που πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες του αθλήματος του TRAP και έχοντας παρακαταθήκη 3 Πανελλήνια κύπελλα στην κατηγορία των εφήβων τα τελευταία 9 χρόνια, ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ κατηγορηματικά κάθε αναφορά για βοήθεια ή χορηγία των εφήβων αθλητών μας όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button