Πολιτικα

Πέρασε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Όχι από Δαβάκη – Ναί από Κρητικό και Γρηγοράκου

Με ευρεία πλειοψηφία 176 ψήφων πέρασε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Όχι ψήφισαν 76, δύο επέλεξαν παρών ενώ υπήρξαν 46 αποχές.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας 107 ήταν τα ΝΑΙ από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, 31 οι αποχές και 20 τα ΟΧΙ.

Ο ελληνικός λαός παρακολούθησε άναυδος τη βίαιη νομοθέτηση ενός πολιτικού εκτρώματος που αντίκειται σε κάθε στοιχειώδη ανθρωπολογική, βιολογική και κοινωνική αρχή.

Από τους Βουλευτές του νομού μας ο κ. Δαβάκης ψήφισε όχι ενώ Κρητικός και Γρηγοράκος ψήφισαν ναι.

Στη Νέα Δημοκρατία καταγράφηκαν 107 «ναι», 31 αποχές και 20 «όχι». Από τον ΣΥΡΙΖΑ όλοι ναι, πλην Πολάκη που απείχε ενώ η Νίνα Κασιμάτη ήταν «παρών». Στο ΠΑΣΟΚ σημειώθηκαν 11 αποχές και οι υπόλοιποι «ναι». Όλοι «ναι» από Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά (πλην των δύο μουσουλμάνων βουλευτών που απείχαν), ενώ καταψήφισαν η Ελληνική Λύση, οι Σπαρτιάτες και η Νίκη. Από την κυβέρνηση απείχε ο Μάκης Βορίδης και οι υφυπουργοί Σταύρος Κελέτσης, Ιωάννης Μπούγας και Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα.

Μια χούφτα ανθρώπων δηλαδή, αγνοώντας τη βούληση του λαού αποφάσισε με το «έτσι θέλω» να διαλύσει την ελληνική λαϊκή οικογένεια και να στρεβλώσουν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Μια ομάδα πρόθυμων και υποτακτικών ακολουθώντας τις επιταγές διαφόρων αόρατων λόμπι υπέγραψαν «ΝΑΙ» και μια ομάδα δειλών που αποφάσισαν να απέχουν και να κρυφτούν!

Βαθιά ντροπή για όλους αυτούς.

Τι υπερψήφισαν; Υπερψήφισαν ότι η οικογένεια, η πατρότητα και η μητρότητα δεν είναι θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, όπως ρητά αναφέρει το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Ποιος Έλληνας πολίτης μπορεί πλέον να αισθάνεται ασφαλής, ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε θέση να προασπίσουν τα εθνικά δίκαια, το Έθνος και τον Ελληνισμό, όταν έχουν εκχωρήσει πολλοί από αυτούς όχι μόνον τον εαυτό τους αλλά τα ήθη και τις αξίες αυτού του τόπου προσκυνώντας τη νέα θρησκεία της «WOKE ατζέντας».

Αυτοί που ψήφισαν το νομοσχέδιο – έκτρωμα κι αυτοί που κρύφτηκαν δια της αποχής, τι θα πουν αύριο στα παιδιά τους; Τι θα πουν στους ανθρώπους που τους έστειλαν στο κοινοβούλιο; Στις γυναίκες τους; Στις μανάδες τους; Πώς θα κοιτάξουν στα μάτια τους ψηφοφόρους τους; Τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους;

Ξέρουν άραγε τι ψήφισαν ή μήπως το έκαναν για να τους δώσει κάνα υπουργείο ο Μητσοτάκης στον επόμενο ανασχηματισμό; Το ψήφισαν μόνο για την… καρέκλα;

Διότι βουλευτές δύσκολα θα ξαναβγούν κι αυτό θα το καταλάβουν πολύ καλά στις επικείμενες ευρωεκλογές. Εκεί θα λάβουν το ηχηρό μήνυμα όπως το έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν γνωρίζουμε τι λένε στους κυβερνητικούς αξιωματούχους οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι τους οποίους έχουν επιστρατεύσει, αλλά είναι κοινός τόπος ότι σε πολιτικό επίπεδο ο σεισμός στις κάλπες θα έχει πολλά ρίχτερ και θα τον θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Ο λαός δεν συγχωρεί και δεν θα συγχωρήσει ούτε τις «Πρέσπες της Οικογένειας».

Ξέρουν άραγε όλοι αυτοί οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι ποια είναι αυτή η βασική ιδεολογία διαμόρφωσης, πλαισίωσης και ηθικής νομιμοποίησης της νέας μορφής στην οποία μετασχηματίζεται ο καπιταλισμός και την οποία υπηρετούν;

Θα έχουν ακούσει προφανώς για το νέο woke καπιταλισμό (όπως έχει ήδη αρχίσει να λέγεται), ένα φεουδαρχικό καθεστώς με τεχνητή νοημοσύνη που προσβλέπει στην υπερσυγκέντρωση του πλούτου, στην απόλυτη ψηφιοποίηση κάθε έκφρασης της ανθρώπινης δραστηριότητας και κατά συνέπεια στην ολοκληρωτική και καθεστωτική επιτήρηση και έλεγχο των ανθρώπων και των κοινωνιών.

Ή μήπως δεν τους τα είπαν αυτά στα φροντιστήρια που τους έκαναν στην οδό Πειραιώς;

Οι «Συριζοπασόκοι» και οι λούμπεν «ΝεοΑριστεριστές» το ψήφισαν γιατί έτσι κι αλλιώς αυτά ήθελαν εδώ και χρόνια και μόνο γι’ αυτά ξεροστάλιαζαν και φωτογραφιζόντουσαν με καμάρι στα Gay Pride. Ζούσαν μόνο για να περάσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο. Η στάση τους δεν προκαλεί καμία εντύπωση, ούτε οι εμμονές τους να κάνουν παιδιά με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή διαφυλικά άτομα.

Αυτό τον κόσμο ονειρεύονται και θέλουν να επιβάλλουν οι βουλευτές του ελληνικού Έθνους; Ή μήπως δεν είναι εκπρόσωποι του Έθνους; Ίσως να νομίζουν ότι είναι global βουλευτές;

Ο «μετά-άνθρωπος»

Προωθούν λοιπόν εν γνώσει τους και με πλήρη συνείδηση τη συστηματική μετάλλαξη του προτύπου του “άφυλου ανθρώπου”; Τον «μετά-άνθρωπο» όπως αρέσκονται να τον χαρακτηρίζουν, εξ ου και η ονομασία Meta που χρησιμοποιεί ο κολοσσός των social media. Ένας άνθρωπος – avatar που δεν έχει προσωπικότητα, αλλά είναι κάτι σαν «ίχνος» σε υπολογιστή…

Του ανθρώπου που θα ζει περιορισμένος και απομονωμένος σε τέσσερις τοίχους διαβιώντας εντός μιας εικονικής πραγματικότητας μπροστά από οθόνες (λόγω πανδημιών, ενεργειακής κρίσης, πολέμων και λοιπά).

Προφανώς σε μια τέτοια κοινωνία το βιολογικό μας φύλο καθίσταται άνευ σημασίας, αν όχι περιττό.

Όλο λοιπόν αυτό το mainstream κατεστημένο, πολιτικές ελίτ, MME, πολυεθνικές εταιρείες, ακαδημαϊκή κοινότητα και λοιποί δημοκρατικοί συγγενείς τι μας λέει;

Ότι ο νούμερο ένα εχθρός της κοινωνίας είναι η “πατριαρχία” !

Και μας προτρέπουν να κάνουμε τα ακόλουθα «πρέπει»:

  • Πρέπει να κλειστείτε στο σπίτι και να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά σας.
  • Πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον όρο “γυναίκα” για να αναφερθείτε στον εαυτό σας και να τον αντικαταστήσετε με τον όρο “θηλυκότητα”.
  • Πρέπει να διαθέτετε πιστοποιητικό πολιτικών, υγειονομικών, ενεργειακών ή άλλων φρονημάτων προκειμένου να συμμετάσχετε στην εργασιακή και κοινωνική ζωή ή για να μετακινηθείτε από ένα σημείο σε ένα άλλο.
  • Πρέπει να τρέφεστε με έντομα για το καλό του πλανήτη παρόλο που δεν θεωρούνται τροφή στα πλαίσια της πολιτισμικής μας παράδοσης.

Αυτός λοιπόν είναι ο νέος συλλογικός μύθος που μας σερβίρουν και οι επιπτώσεις του πάνε πολύ πιο πέρα από την διάλυση του οικογενειακού δικαίου.

Αν δεν καταλάβατε τι ψηφίσατε σας το λέμε ωμά:

Ψηφίσατε την αφαίρεση του ανθρώπου από τον άνθρωπο!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button