Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Πανγυθεατικός: Ήττα στο εντός έδρας φιλικό με τον Πανηλειακό

Πολύ δυνατός αντίπαλος ο Πανηλειακός και πολύ δύσκολο τεστ το σημερινό φιλικό στο νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου για τον Πανγυθεατικό μας. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα και στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, πάλι στο Γύθειο με τον αγώνα τότε να τελειώνει 0-0. Σήμερα όμως ο Πανηλειακός έδειχνε έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο νέο Πρωτάθλημα και το 0-3 ήρθε κάπως εύκολα, απέναντι σε ένα Πανγυθεατικό μαχητικό, αλλά χωρίς αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Τα γκολ των Λούσκο, Κακά και Μπαλλό έδωσαν τη νίκη στον Πανηλειακό, ενώ από τους μπλε μοναδική μεγάλη ευκαιρία ήταν το δοκάρι του Κουρτέση στο 60′.

Οι Πρωταθλητές Λακωνίας συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με το Μανιάτη να περιμένει τον τραυματία Διαμαντάκο και τον ανέτοιμο Μπερδούση να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση.

Επόμενος φιλικός αγώνας την Κυριακή 16 Οκτ στην Καλαμάτα.

Πανγυθεατικός ΓΣ: Ρηγάκος, Κωστάκος, Ζορμπάς, Πετρόπουλος, Χρυσικάκος, Μπουρελάκος, Γιαννόπουλος, Κουρτέσης, Σαμπατάκος, Μπουτσικάρης, Αναστασάκος (Καβαλιώτης, Κοκκινάκης, Κουτσιουμάρης, Πράστος, Σπηλιωτόπουλος, Μανωλάκος, Κακούρος, Δασκαλάκης)

Πανηλειακός: Μαντζιάρης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Μπάλας, Καζμερίδης, Κακά, Μπαλλός, Λούσκος, Καλομοίρης, Μενσά, Αρσενίδης (Φραγκιαδάκης, Καραχάλιος, Σίλβα, Καρακίτσος, Θεοδωρακόπουλος, Κακόγιαννος, Πετρόπουλος)

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button