Προσωπα

Παραιτήθηκε από την κυβέρνηση ο Μανιάτης Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος

Την παραίτησή τους υπέβαλαν από την κυβέρνηση ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και ο Μανιάτης υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος. 

Οι παραιτήσεις τους έγιναν δεκτές από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κύριοι Παπασταύρου και Μπρατάκος είχαν κληθεί από τον πρωθυπουργό στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και εκεί του υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την συγκεκριμένη εξέλιξη σημείωναν ότι η «συμμετοχή τους σε μία κοινωνική εκδήλωση έδωσε το λάθος μήνυμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Αξίζει να αναφερθεί οτι ο κ. Μπρατάκος πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 17 Μαρτίου, είχε παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για την επέτειο έναρξης της ελληνικής επανάστασης του 1821 στην Αρεόπολη, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στοιχεία πολιτικής πορείας Γιάννη Μπρατάκου

Τον Ιανουάριο του 2019, ύστερα από απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέλαβε Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας. Τον Ιούλιο του 2019, ανέλαβε Γενικός Διευθυντής των Υπηρεσιών της Νέας Δημοκρατίας.

Ανέλαβε Γενικός Γραμματέας του Γραφείου του Πρωθυπουργού, στις 5 Αυγούστου 2022, ύστερα από την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, από το αξίωμα. Στις 2 Σεπτεμβρίου ορκίστηκε υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button