Προσωπα

Στην προεπιλογή της Εθνικής Προκορασίδων η Αλίκη Μπουτεράκου

Μεγάλη τιμή για τη νεαρή Αλίκη Μπουτεράκου και το Γύθειο, η κλήση της στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Προκορασίδων την Πέμπτη 18 Μαϊου.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με τους προπονητές της και το υπόλοιπο τεχνικό προσωπικό δοκιμάζουν κορίτσια όλων των ηλικιών κάθε χρόνο για να επιλέξουν τις καλύτερες που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου Γυναικών.

Καλούν τις ομάδες να προτείνουν ποδοσφαιρίστριες και έτσι ο γειτονικός ΠΑΣ Σπάρτης, στον οποίο αγωνίζεται η Αλίκη φέτος στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γυναικών, την πρότεινε μαζί με την συμπαίκτριά της Δέσποινα Μαντζουράκη.

Η Αλίκη συμμετείχε σχεδόν σε όλους τους αγώνες του ΠΑΣ Σπάρτης, βασικότατο στέλεχος της αμυντικής γραμμής, απέναντι σε ομάδες με ιστορία και Ακαδημίες πολλών κοριτσιών, όπως ο Λεοντικός Κηφισιάς, η Ολυμπιάδα Υμηττού και η Αγία Παρασκευή.

Την Πέμπτη 18 Μαϊου στην Καλαμάτα μαζί με συναθλήτριές της γεννημένες το 2008-2009 θα δείξει το ταλέντο της και ελπίζουμε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε δεκάδες κορίτσια που θα δοκιμαστούν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η καλύτερη 20αδα που θα στελεχώσει την Εθνική Ελλάδος Προκορασίδων θα ταξιδέψει εκτός Ελλάδας για αναπτυξιακά τουρνουά και φυσικά θα φορέσει τη φανέλα με την Ελληνική Σημαία.

Εμείς εδώ στο Γύθειο της ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε υπερήφανοι για αυτήν!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button