Πολιτικα

Στις 23/10 θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε στην 15η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, την 23η Οκτωβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113, στην Τρίπολη,για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Θέματα ημερήσιας διάταξης :

Α. Διοικητικά – Οικονομικά θέματα
  1. Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023 Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Χρήστος Λαμπρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης

  • Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης (του άρθρου 100 του ν. 3852/2010) μεταξύ της «Περιφέρειας Πελοποννήσου», και του «Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου» για το έργο: «Δημιουργία δομών υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας έντασης γνώσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» .

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Χρήστος Λαμπρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης

  • Έγκριση της δυνατότητας επέκτασης για άλλους δώδεκα (12) μήνες του Προγράμματος επιχορήγησης για απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55 – 67 ετών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου / Π.Ε. Λακωνίας (υπαγωγή έτους 2022).

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Θεόδωρος Βερούτης, Αντιπεριφερειάρχης

Β. Έγκριση σύναψης – τροποποίησης Προγραμματικών Συμβάσεων Υλοποίησης έργων Τεχνικού Προγράμματος και ΠΔΑ – ΠΔΕ
  • Έγκριση αιτήματος τρίτης παράτασης χρονοδιαγράμματος της από 14-7-202 σύμβασης με ΑΔΑΜ: 22SYMV010934610 με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση της ασφάλειας του Οδικού Δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Νίκωνας Τζινιέρης, Αντιπεριφερειάρχης

  • Έγκριση αιτήματος για τη παράταση της διάρκειας της από 17.08.2023 Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών ΚΗΜΔΗΣ ΑΔΑΜ: 23SYMV013267720).

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Άγγελος Χρονάς, Αντιπεριφερειάρχης

Γ. Έγκριση σύναψης – τροποποίησης Προγραμματικών Συμβάσεων  Πολιτισμού και Αθλητισμού
  • Έγκριση 1ης τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, ΠΤΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου (Ι.Λ.Μ.Κ.)» για την Πράξη: «ΚΤΙΡΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ/ΕΠΑΝΕΚΘΕΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» (εξ αναβολής).

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Χαρίλαος Βυτινιώτης, Αντιπεριφερειάρχης

  • Έγκριση τροποποίησης των υπ’ αριθ. 221 και 330/2023 προηγούμενων Αποφάσεων που αφορά την έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο «Προμήθειες για τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Σπάρτης», ως προς τον ορισμό δύο επιπλέον μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης σύμφωνα με το άρθρο 6.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Θεόδωρος Βερούτης, Αντιπεριφερειάρχης

  • Έγκριση 1ης τροποποίησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Δυτικής Μάνης για την πράξη «Ανάπλαση πλατείας οικισμού Βορειου ΤΚ Κέντρου».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Ανδρέας Τσουκαλάς, Αντιπεριφερειάρχης

Δ. Τεχνικό Πρόγραμμα
  • Συζήτηση και ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου, οικονομικού έτους 2024.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:  Χρήστος Λαμπρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ      
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΜΑΛΤΕΖΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button