Πολιτικα

Συνάντηση Θεοδωρικάκου – Δαβάκη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Δελτίο τύπου Βουλευτή Λακωνίας (Ν.Δ.) κ. Δαβάκη

Συνάντηση με την πολιτική και τη φυσική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.

Ο Λάκωνας βουλευτής, αφού ευχαρίστησε τον υπουργό για την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας με έντεκα (11) επιπλέον οργανικές θέσεις αστυνομικών, ζήτησε επίσης τη στοχευμένη ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων του Νομού με κατάλληλα οχήματα.

Κατά τη συνάντηση αυτή, στην οποία συμμετείχαν και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, καθώς και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλης Καραμαλάκης, εξετάστηκαν θέματα ασφάλειας και άλλα υπηρεσιακά ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών τμημάτων της Λακωνίας.

Επιπλέον, ο κ. Δαβάκης υπογράμμισε στην πολιτική και φυσική ηγεσία τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι αστυνομικές δυνάμεις του Νομού για την καταπολέμηση της παραβατικότητας.

Ο κ. υπουργός, αφού συνεκτίμησε και τις εισηγήσεις των κ.κ Οικονόμου και Καραμαλάκη, έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις για την ρύθμιση των θεμάτων που του έθεσε ο κ. Δαβάκης, οι οποίες άμεσα θα υλοποιηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button