Γενικα

Συνάντηση Προέδρου κ. Ιωάννη Παναρίτη με το Διοικητικό Συμβούλιο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννήσου

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Λακωνίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στα Γραφεία του Επιμελητηρίου στο Γύθειο συνάντηση του Προέδρου κ. Ιωάννη Παναρίτη με το Διοικητικό Συμβούλιο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννήσου. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Συνέλευσης των Πελοποννησίων που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ομοσπονδία και φέτος φιλοξενήθηκε στη Σπάρτη στις 5-6 Απριλίου. 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννήσου είναι η ένωση όλων των Συλλόγων Πελοποννησίων που ζουν και δραστηριοποιούνται  εκτός Πελοποννήσου, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέχρι σήμερα η δύναμη της Ομοσπονδίας αριθμεί εικοσιπέντε σωματεία από την ηπειρωτική και την νησιωτική Ελλάδα. Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι η ένωση των δυνάμεων και η κοινή επιδίωξη έργων ανάπτυξης στην  κοινή ιδιαίτερη πατρίδα, τους την Πελοπόννησο. 

Στη βάση αυτή συζητήθηκαν στη συνάντηση του Σαββάτου της Ομοσπονδίας και του Επιμελητηρίου προτάσεις για κοινή δράση με σκοπό την ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, την προώθηση και διαφήμιση των παραγόμενων προϊόντων της, του τουριστικού προϊόντος της ιστορίας και του πολιτισμού της Πελοποννήσου, την δημιουργία, στήριξη και προώθηση ενός brand name για την Πελοπόννησο. 

Οι δύο φορείς θα βρίσκονται σε επικοινωνία και θα συνεχίσουν τις επαφές και με τα υπόλοιπα Επιμελητήρια και φορείς της Πελοποννήσου για επίτευξη συνεργασιών για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button