Πολιτικα

Συνάντηση στην Π.Ε. Λακωνίας με τον νέο διοικητή του ΚΕΕΜ

Δελτίο τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης συναντήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαρτίου, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη, με τον νέο διοικητή ΚΕΕΜ (Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών) – και ανώτερο διοικητή Φρουράς Λακωνίας – ταξίαρχο Δημήτρη Αννετούδη, και τον απερχόμενο διοικητή του Κέντρου ταξίαρχο Κωνσταντίνο Πολίτη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα ως διευθυντής στην ΑΣΔΥΣ/Διεύθυνση Προμηθειών.

Στη συνάντηση, πέραν του πλαισίου της εθιμοτυπίας, συζητήθηκαν διάφορα θέματα και κυρίως η επαναλειτουργία του ΚΕΕΜ ως κέντρο εκπαιδεύσεως νεοσυλλέκτων, κάτι που θα υλοποιηθεί τους επόμενους μήνες ενώ αποτελούσε σημαντικό αίτημα και της τοπικής κοινωνίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον νέο διοικητή του ΚΕΕΜ Αννετούδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και τον διαβεβαίωσε για την δεδομένη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Τέλος ευχαρίστησε τον απερχόμενο διοικητή του Κέντρου για την άριστη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button