Πολιτικα

Συνάντηση στην Π.Ε. Λακωνίας με τον Σύλλογο Γονέων Τριτέκνων Οικογενειών

Δελτίο τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου Γονέων Τριτέκνων Οικογενειών “Οι Λάκωνες” είχε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη.

Ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Οικονομάκη, την αντιπρόεδρο Μαρία – Αναστασία Μανιάτη και τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτα Φασουλοπούλου και Γιώργο Δημακογιάνη, σχετικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι, καθώς και για τα αιτήματά τους προς την Πολιτεία, προκειμένου να στηριχτούν οι οικογένειες μέλη τους.

Οπως σημειώσε, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερούτης μετά τη συνάντηση “είναι γεγονός ότι το έντονο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, επιβάλει την στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών που δίνουν αγώνα να αντεπεξέλθουν στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές  συνθήκες. Τα αιτήματά τους προς την Πολιτεία είναι δίκαια όσο και η ανάγκη τους για αλληλεγγύη, υποστήριξη και αναγνώριση. Υποσχέθηκα ότι και εμείς ως αυτοδιοίκηση θα στηρίξουμε τον αγώνα και την προσπάθειά τους”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button