Πολιτικα

Συνάντηση Συρεγγέλα – Δαβάκη με τους Τρίτεκνους Λακωνίας

Δελτίο τύπου Βουλευτή Λακωνίας (Ν.Δ.) κ. Δαβάκη

Συνάντηση με την αρμόδια υφυπουργό για τα θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής Μαρία Συρεγγέλα είχε χθές το πρωί (8/4/22) ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Οικογενειών Λακωνίας, Γιώργο Οικονομάκη και Μαρία Μανιάτη.

Μετά το τέλος της συνάντησης με την υφυπουργό, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

Το περασμένο Σάββατο, με κάλεσαν στο γραφείο τους στη Σπάρτη, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των Τριτέκνων Οικογενειών της Λακωνίας.

Κάναμε μία ουσιαστική συζήτηση με βάση κυρίως το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες δεκαετίες η Πατρίδα μας και την ανάγκη να ενδυναμωθεί από την Πολιτεία, το κίνητρο απόκτησης ΚΑΙ τρίτου παιδιού .

Μετά από αυτό θεώρησα σκόπιμο να συναντηθούμε όλοι  με την αρμόδια υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων για τα θέματα της Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής Μαρία Συρεγγέλα, προκειμένου να υπάρξει μία απευθείας επαφή των ενδιαφερομένων με την πολιτική ηγεσία.

Συναντηθήκαμε λοιπόν μαζί της σήμερα το πρωί, ο νέος πρόεδρος Γιώργος Οικονομάκης, η αντιπρόεδρος Μαρία Μανιάτη και εγώ και συζητήσαμε για την μέχρι σήμερα αντιμετώπιση των Τριτέκνων εκ μέρους της κυβερνήσεως. Διαπιστώσαμε όλοι, ότι υπάρχει συγκροτημένη και στοχευμένη πολιτική για την περαιτέρω ενίσχυση και υποστήριξη του οικογενειακού θεσμού μέσω συγκεκριμένων μέτρων και σχεδιασμού που βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ υπεβλήθη και υπόμνημα με συγκεκριμένες προτάσεις…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button