Πολιτικα

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη συνάντησε για θέματα της Λακωνίας ο Βουλευτής Νεοκλής Κρητικός

Δελτίο τύπου Βουλευτή Λακωνίας (Ν.Δ.) κ. Κρητικού

Την Τρίτη 3ης Οκτωβρίου 2023, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, Βουλευτής Φθιώτιδας, δέχθηκε στο γραφείο του το Βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή Δ. Κρητικό, και συζήτησαν για σειρά ζητημάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου, που αφορούν τη Λακωνία.

Ο Βουλευτής Νεοκλής Κρητικός έθεσε, μεταξύ άλλων, ενώπιον του Υπουργού Γιάννη Οικονόμου, το ζήτημα της απαραίτητης αύξησης των οργανικών θέσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας. Πρόκειται για ένα θέμα που συνδέεται άρρηκτα με τη δημιουργία ενός αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή της Λακωνίας.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Γιάννης Οικονόμου έτεινε ευήκοα ώτα στα ζητήματα αρμοδιότητάς του που αφορούν τη Λακωνία. Ο κος. Υπουργός έδειξε πως αντιλαμβάνεται την αναγκαία αντικατάσταση των μοτοσυκλετών της Ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας. Περαιτέρω, ο κος. Οικονόμου δεσμεύτηκε για ενέργειες που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ασφάλεια των Λακώνων, συμπεριλαμβανομένων ειδικών και στοχευμένων αστυνομικών επιχειρήσεων για την καταπολέμηση κάθε είδους παραβατικότητας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button