Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Ήττα εντός για τον Πανγυθεατικό Β’ από τον Ασωπό

Μία ακόμα ήττα για τη νεανική ομάδα του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ Β’ το Σάββατο 12 Νοε απέναντι αυτή τη φορά στην Αθλητική Ένωση Δήμου Ασωπού. Ήταν η τρίτη σερί ήττα για τους “μικρούς” του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ, με σκορ 0-2, παρόλο που η εμφάνισή τους ήταν πολύ καλή. Είχαν ευκαιρίες που δεν καρποφόρησαν κ έτσι η ΑΕ Δήμου Ασωπού έφυγε με το διπλό από το Γύθειο. Τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, από τον Αλίμπαλη με σουτ μέσα από την περιοχή και τον Βλαχάκη με πέναλτι. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ Β’ απέκρουσε πέναλτι του αειθαλή Αλίμπαλη, ενώ και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Παναρίτης γλίτωσε την ΑΕΔΑ από τα δύσκολα. Το Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Λακωνίας ξεκίνησε με το αριστερό για την ομάδα του Γυθείου, που είναι το μέλλον αυτής της πόλης. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 20 Νοε στο Γεράκι στις 11:00.

Σύνθεση ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ Β: Σωτηράκος, Πρόκος, Πετράκης, Τσάρρι, Κασάρχος, Αμπαζάι, Μανιάτης, Καπασούρης, Σκουλαρίκος, Κοτσιφάκος, Παπαδάκος, Κακούρος, Κουτσιουμάρης, Κανελλάτος, Πουλικάκος, Κουμουτσέας, Δεμοιράκος, Δαβέρος, Αδριανός, Φραγκιάς.

Σύνθεση ΑΕ ΔΗΜΟΥ ΑΣΩΠΟΥ: Παναρίτης, Περδίκης, Βλαχάκης Σ, Τσαρούχας, Κουτσογιαννόπουλος, Κουτσόφιος, Τσιριγώτης, Λεοντακιανάκης, Βλαχάκης Κ, Αλίμπαλης, Βλαχάκης Δ, Ατσιδάκος, Γλαντζής, Χρυσικάκος, Τερζώτης, Λαμπράκης, Ιατρόπουλος, Σταθογιαννάκος, Σκριβάνος.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button