Πολιτικα

Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργου ύδρευσης 30km και προϋπολογισμού 8,8 εκατ. ευρώ στο Δήμο Αν. Μάνης

Σύμφωνα με ανάρτηση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αν. Μάνης κας Λυροφώνη εντάχθηκε στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης» έργο ύδρευσης 30km και προϋπολογισμού 8,8 εκατ. ευρώ για το Δήμο Αν. Μάνης.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση:

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, εντάχθηκε προς χρηματοδότηση στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Αντώνης Τρίτσης)το έργο υποδομών ύδρευσης του Δήμου μας, ύψους 8,8 εκατ. ευρώ.Αφορά την αντικατάσταση των υφιστάμενων αγωγών μεταφοράς νερού (εξωτερικό υδραγωγείο) από τις πηγές Αγίας Μαρίνας έως το φρεάτιο διανομής Καρυούπολης επί της επαρχιακής οδού Γυθείου – Αερόπολης, συνολικού μήκους 27.9 km.

Για το εν λόγω έργο είχε ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, να εξεταστεί η πληρότητα του φακέλου που υποβάλαμε και να εγκριθεί κατά προτεραιότητα, σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις που είχαμε υποβάλλει, λόγω της σημαντικότητας και σπουδαιότητάς του.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου μας για τη συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων μας!!

Ευχαριστούμε επίσης το Βουλευτή Λακωνίας κο Θανάσης Δαβάκης Λακωνία, για τη συμβολή του στην επίσπευση των διαδικασιών ένταξης του εν λόγω έργου, αντιλαμβανόμενος τη αναγκαιότητά του για τη κοινωνία της Μάνης!!

Η εβδομάδα έκλεισε με σπουδαία νέα για το Δήμο μας!!

Βέβαια έχουμε μπροστά μας πάρα πολύ δουλειά με τόσες εγκρίσεις και τόσα έργα που έχουν προγραμματιστεί!!

Συνεχίζουμε με όρεξη να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button