Αθλητικα

Επέστρεψε στο Γύθειο η αποστολή του Δήμου Αν. Μάνης στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες

Η αποστολή του Δήμου Ανατολικής Μάνης επέστρεψε χθές το βράδυ από τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες και το Κόβεντρι της Αγγλίας με ένα ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών αποτελούμενη από τους Δημήτρη Σωτηράκο, Τάσο Φραγκιά, Πέτρο Πουλικάκο, Κυριάκο Ανδριανό, Άγγελο Μάλλη, Γιάννης Πρόκο, Βαγγέλη Πετράκη και προπονητές τους Χαρίλη Τζανετάκο και Γιάννη Μαχαίρα, κατέκτησε τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα ανάμεσα σε 16 ομάδες από όλο τον κόσμο με ρεκόρ 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Στους αγώνες επίσης συμμετείχε και ομάδα στίβου με γυμνάστρια τη Γωγώ Παραή-Κολοκούρη, αποτελούμενη από την Αλίκη Μπουτεράκου και το Δημήτρη Παπαδάκο στη σφαίρα, την Κυριακή Δεμοιράκου και τον Άγγελο Πιτσίνιαγκα στα 100μ και τον Δημήτρη Κοτσιφάκο που έφτασε μέχρι τον τελικό των 1500μ.

Αρχηγός αποστολής ήταν ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, ενώ το Δήμο Ανατολικής Μάνης εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καπασούρης-Σεψάκος και ο Πρόεδρος οργανισμού κοινωνικής προστασίας, αλληλεγγύης, παιδείας και αθλητισμού Λεωνίδας Πουλικάκος.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button