Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Κατάκτηση του Super Cup 2021-22 από τον ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ

Η πρώτη κούπα της χρονιάς βάφτηκε μπλε, καθώς ο Πρωταθλητής ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ κέρδισε στον τελικό του Super Cup Λακωνίας “Λεωνίδας Ν. Καράντζαλης” τον Κυπελλούχο Μολαϊκό με σκορ 3-1. Οι θεατές που παραβρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο Αγ. Ιωάννη Σπάρτης απόλαυσαν έναν αγώνα με γρήγορο ρυθμό, αρκετές ευκαιρίες και φυσικά 4 γκολ. Δύο γκολ για την ομάδα του Γυθείου πέτυχε ο Σωτήρης Κουρτέσης και ένα ο Γιώργος Σαμπατάκος, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Παναγιώτης Δήμας. Όλες οι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν κ από τους δύο έμπειρους προπονητές των δύο ομάδων, με το νικητή, το Σταύρο Μανιάτη, να χαμογελάει στο τέλος με την απόδοση και την επιτυχία της ομάδας του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ.

Ο τελικός, αλλά και το ιατρείο του γηπέδου πήραν την ονομασία “Λεωνίδας Ν. Καράντζαλης” σε μια σεμνή τελετή νωρίτερα του αγώνα, παρουσία πολλών επισήμων καλεσμένων, προς τιμήν του γιατρού Λεωνίδα Καράντζαλη, που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο.

Για τον Πανγυθεατικό αγωνίστηκαν οι: Καβαλιώτης, Χρυσικάκος, Κουρτέσης, Γιαννόπουλος, Κωστάκος, Σαμπατάκος, Αναστασάκος, Μπουτσικάρης, Πετρόπουλος, Ζορμπάς, Μπουρελάκος, Κοκκινάκης, Διαμαντάκος, Κουτσιουμάρης, Σπηλιωτόπουλος, Δασκαλάκης.

Για το Μολαϊκό αγωνίστηκαν οι: Λάτσης, Αβδούλος, Κότσαλης, Ζώταλης, Ρουμάνης, Τσιριγώτης, Χατζησιμιώτης, Μπελεγρής, Σωτηρόπουλος, Μουτσάτσος, Λάτσης, Δήμας, Βιγκλιάρης, Ζγκούρο, Σκουρτάι.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button