Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανγυθεατικού Β’

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανγυθεατικού

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανγυθειατικού Β’. Η φετινή, ήταν η πρώτη χρονιά, για την αναπτυξιακή ομάδα του Συλλόγου μας, η οποία και έλαβε μέρος στη Β’ Κατηγορία Λακωνίας. Ο απολογισμός είναι θετικότατος, καθώς οι νέες γενιές της πόλης μας, δημιούργησαν ένα σύνολο το οποίο απέκτησε εμπειρίες, νίκησε, ηττήθηκε, αλλά κυρίως πάλεψε σε κάθε αγώνα, θέτοντας τις βάσεις για την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο της πόλης μας.

Τα παιδιά του Πανγυθειατικού Β’ είναι ήδη μια οικογένεια, μια παρέα και τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται σε όλους τους τομείς, καθώς η ίδια ομάδα είναι αυτή που εκπροσωπεί και το Λύκειο Γυθείου, το οποίο θα διεκδικήσει και τον τίτλο στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος Λακωνίας!

Πολλά μπράβο σε όλους τους αθλητές μας! Θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές στην επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου του Γυθείου!

Για την ιστορία, στο τελευταίο παιχνίδι για φέτος, ο Πανγυθειατικός Β’ επικράτησε εντός έδρας του Εθνικού Βατίκων με 2-1 χάρη στα γκολ των Κουμουτσέα και Καπασούρη!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button