Πολιτικα

Με το νέο Λιμενάρχη Γυθείου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

Δελτίο τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη επισκέφθηκε στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη, ο νέος Λιμενάρχης Γυθείου αντιπλοίαρχος (Λ.Σ.) Θεόδωρος Μοτσάκος, συνοδευόμενος από τον ανθυπασπιστή (Λ.Σ.) Κυριακούλη Στρατάκο και τον σημαιοφόρο Γιώργο Τσούση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα, κυρίως όσον αφορά στην ασφάλεια και εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών, όπως επίσης και στην εύρυθμη λειτουργία του λιμένος Γυθείου εν όψει και της θερινής περιόδου, καθώς και στην υλοποίηση από την Π.Ε. Λακωνίας εργασιών στο κτήριο που στεγάζεται το Λιμεναρχείο Γυθείου, με σκοπό την βελτίωση της λειτουργικότητάς του.

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκτιμά το έργο που επιτελούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην περιοχή σε πολύ σημαντικούς τομείς όπως η ασφάλεια, η αστυνόμευση, η εξυπηρέτηση των πολιτών και οι θαλάσσιες συγκοινωνίες, πολλές φορές δε υπό αντίξοες συνθήκες, γι’ αυτό και έχει δεσμευτεί να συνδράμει το έργο τους με τον πιο πρόσφορο τρόπο” δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερούτης, ο οποίος ευχήθηκε στον νέο Λιμενάρχη “καλή επιτυχία, υγεία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button