Πολιτικα

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης από το Γύθειο για τον Πέτρο Ανδρεάκο και το συνδυασμό «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.»

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.»

Την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στον συνδυασμό Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. και τον επικεφαλής του Πέτρο Ανδρεάκο, νυν Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, διατράνωσαν οι πολίτες, συμμετέχοντας με ενθουσιασμό στην αποψινή κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Γύθειο.

Από νωρίς η πλατεία Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη πλημμύρισε με ανθρώπους κάθε ηλικίας. Την πολιτική εκδήλωση προλόγισε με λόγια θερμά ο παγκόσμιος οικογενειακός γιατρός και διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης κ. Ανάργυρος Μαριόλης. Ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος κ. Ανδρεάκος, φανερά συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση και πλαισιωμένος από το σύνολο των υποψηφίων της παράταξης, παρουσίασε τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού, ο οποίος βασίζεται στη συσσωρευμένη εμπειρία αλλά και στο ανανεωμένο δυναμικό του.

Πάνω απ’ όλα, σημείωσε ο κ. Ανδρεάκος, τίθεται η φιλοδοξία για την πρόοδο της Μάνης, για την περαιτέρω εξέλιξή της και τη μεθοδική πορεία της προς το μέλλον. Οδηγός στην υψηλή αυτή επιδίωξη εξήγησε πως είναι το πολυσχιδές έργο που έχει ήδη επιτελέσει η παρούσα δημοτική αρχή, καθιστώντας τη Μάνη μια συνειδητή πλέον επιλογή. Έχοντας στο ενεργητικό του την πανθομολογούμενη αναμόρφωση της περιοχής, ο συνδυασμός Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.μένει πιστός στη διακήρυξη «λίγα λόγια – πολλή δουλειά». Το «συμβόλαιο» άλλωστε αυτό τιμάται χρόνια τώρα και από τους εκλογείς και από τους εκλεγόμενους. Γι’ αυτό και η Μάνη κατάφερε να είναι φημισμένη πολύ πέρα από τα γεωγραφικά όριά της,συνιστώντας το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα επιτυχημένης δημοτικής διαχείρισης.

Την πραγματικότητα αυτή υπενθύμισε τεκμηριωμένα στο πολυπληθές ακροατήριο ο κ. Ανδρεάκος, ζητώντας από όλους τους πολίτες να επαναβεβαιώσουν με την ψήφο τους ότι η Μάνη θα διατηρήσει ακλόνητη τη νοοτροπία του ρεαλισμού και της αποτελεσματικότητας. Ο ίδιος δεσμεύτηκε πως, αν τον τιμήσουν και πάλι, με την ίδια συνέπεια θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος όλων των πολιτών, απευθυνόμενος σε αυτούς με τη γνωστή ειλικρίνεια κι έχοντας πάντοτε ανοικτή την πόρτα του γραφείου του για εκείνους.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button