Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Πανγυθεατικός: Εύκολη νίκη στο φιλικό με το Διαβολίτσι

Σήμερα Κυριακή 30 Οκτ διεξήχθει στο νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου φιλικός αγώνας με πρωταγωνιστή το ποδόσφαιρο. Ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ αντιμετώπισε το ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ, δύο ομάδες που θα συναντηθούν και στο ίδιο όμιλο, όταν φυσικά το Πρωτάθλημα ξεκινήσει.

Οι ομάδες ήδη βρίσκονται σε προετοιμασία εδώ και 2,5 μήνες περίπου και όλοι ανυπομονούν να μπουν στους ρυθμούς των επίσημων αγώνων.

Γι αυτό το λόγο οργανώθηκε σήμερα αυτό το δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες, οι οποίες παρουσιάστηκαν με πλήρες “οπλοστάσιο”.

Το θέαμα χορταστικό με το τελικό 3-2 να ανταμείβει κάθε παρευρισκόμενο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 με ένα γκολ του Αιμίλιου Μπερδούση και δύο του Γιώργου Σαμπατάκου, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ηλιόπουλος των φιλοξενουμένων μείωσε σε 3-1.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου πάλι ο Ηλιόπουλος μείωσε σε 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Σύνθεση ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ ΓΣ: Καβαλιώτης, Κωστάκος, Κουρτέσης, Μπουρελάκος, Μπερδούσης, Πετρόπουλος, Αναστασάκος, Γιαννόπουλος, Κοκκινάκης, Σαμπατάκος, Σπηλιωτόπουλος, Πράστος, Κακούρος, Χρυσικάκος, Ζορμπάς, Διαμαντάκος, Κουτσιουμάρης, Αμπαζάϊ, Μπουτσικάρης, Δασκαλάκης

Σύνθεση ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Βασιλειάδης, Σταματελόπουλος, Βέκκης, Μπούνας, Μπακόπουλος, Στραβάκος, Πιτσιλής, Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Ζαραφέτας, Ουέσλεϊ, Καντούτσης, Γκελγέρια, Αλεξανδρής, Καπατσώρης, Σάκα, Αρβανίτης, Μέμα, Πάγια, Τσιγαρίδης

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button