Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Πανγυθεατικός: Πήρε το βαθμό στο 89′ στη πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

Ξεκίνημα με το δεξί για τον ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ, καθώς κατάφερε στο 89′ να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Δημοτικό στάδιο Γυθείου. Αντίπαλος ο ιστορικός Πανηλειακός, με βλέψεις ανόδου για τη Β’ Εθνική, ο οποίος όμως τα βρήκε σκούρα απέναντι στους παθιασμένους ποδοσφαιριστές μας.

Το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κωνσταντίνος Λίμα στο 31′ που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Πανγυθεατικός προσπάθησε και το κατάφερε στο 89′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από το Σωτήρη Κουρτέση. Νωρίτερα ο Πανηλειακός είχε μείνει με 10 παίχτες καθώς ο διαιτητής Μπόζνος (Αρκαδίας) απέβαλλε τον Αρσενίδη, ο οποίος χαστούκισε τον Κουρτέση στο 87′.

Πολύ καλή η εμφάνιση της ομάδας του Σταύρου Μανιάτη σήμερα στο γήπεδο του Γυθείου, όπως επίσης και η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική. Την επόμενη Κυριακή ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ υποδέχεται την Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας  στις 15:00 και ελπίζουμε στη στήριξη όλης της ποδοσφαιρικής Λακωνίας.

Σύνθεση ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ: Καβαλιώτης, Χρυσικάκος (55′ Μπερδούσης), Πετρόπουλος, Ζορμπάς, Κουρτέσης, Αναστασάκος, Μπουρελάκος, Γιαννόπουλος (67′ Μανωλάκος), Κοκκινάκης (67′ Διαμαντάκος), Σαμπατάκος, Σπηλιωτόπουλος (79′ Μπουτσικάρης)

Σύνθεση ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ: Μάντζαρης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Κασμερίδης (46′ Μπάλος), Αντωνιάδης, Μπάλλας, Λούσκος (80′ Κασιανός), Αρσενίδης, Mensah, Mota (55′ Καλομοίρης), Λίμα.

Διαιτητές: Μπόνζος, Παπαγεωργίου, Κωνσταντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button