Αθλητικα

Στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες (ICG) μανιάτικη αποστολή με τη στήριξη του Δήμου Ανατολικής Μάνης

Δελτίο τύπου Δήμου Αν. Μάνης

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης στηρίζει τα Μανιατόπουλα τα οποία πρόκειται να συμμετάσχουν στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες (ICG), που θα διεξαχθούν το διάστημα 11 με 17 Αυγούστου 2022 στο Κόβεντρι της Μεγάλης Βρετανίας.

Δεν είναι πρώτη φορά που παιδιά του Δήμου συμμετέχουν στους εν λόγω παγκόσμιους αγώνες ενώ κατά το παρελθόν έχουν επιστρέψει με μεγάλες διακρίσεις. Συγκεκριμένα το 2019 η ομάδα ποδοσφαίρου κατέκτησε στην Ούφα της Ρωσίας τη 2η θέση,  κάνοντάς μας όλους υπερήφανους.

Ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Ανδρεάκος ευχήθηκε στους μικρούς αθλητές καλή επιτυχία και να γυρίσουν με όμορφες εμπειρίες ανεξαρτήτως επιδόσεων και διακρίσεων.

Η φετινή Μανιάτικη αποστολή αποτελείται από τους αθλητές: Παπαδάκο Δημήτρη, Κοτσιφάκο Δημήτρη, Δεμοιράκου Κυριακή, Μπουτεράκου Αλίκη, Φραγκιά Αναστάσιο, Πουλικάλο Πέτρο, Μαλλή Γιώργο, Μαλλή Άγγελο, Πρόκο Ιωάννη, Πετράκη Ευάγγελο, Ανδριανό Κυριάκο και Πιτσινίνιαγκα Δημήτρη και τους προπονητές: Παραή – Κολοκούρη Γιωργία, Μαχαίρα Ιωάννη και Τζανετάκο Χαρίλη.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ακόμη ως εκπρόσωπος του Δήμου Ανατολικής Μάνης ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καπασούρης – Σεψάκος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Λεωνίδας Πουλικάκος ενώ υπεύθυνος της αποστολής έχει οριστεί ο κ. Πουλικόγιαννης Σωτήρης. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button