Πολιτικα

Συνάντηση στην Π.Ε. Λακωνίας με τον νέο γενικό περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου

Δελτίο τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη επισκέφθηκε τη Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη, ο γενικός περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου ταξίαρχος Ηλίας Αξιότοπουλος, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας Βασίλειο Τσιγαρίδη.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών και την προστασία των έννομων αγαθών, αλλά και τις αυξημένες και σοβαρές υπηρεσιακές ανάγκες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας αφού συνεχάρη τον Ηλία Αξιοτόπουλο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, εξήρε το πολύτιμο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία και το υψηλό φρόνημα των στελεχών της, τόνισε την έως σήμερα πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τις αστυνομικές υπηρεσίες και διαβεβαίωσε για τη συνέχισή της -“άλλωστε, κοινός στόχος μας πρέπει να είναι η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας και η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του τόπου μας”, δήλωσε ο Θ. Βερούτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button