Αθλητικα

4 διακρίσεις για τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας στους 36ους διασυλλογικούς αγώνες στην Καλαμάτα

Δελτίο τύπου Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας

Με τέσσερις διακρίσεις επέστρεψε η αποστολή μας από τον 36ο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο ΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ “ΑΙΟΛΟΣ” στις 17 και 18/9/2022.

Οι συμμετοχές στην κατηγορία OPTIMIST ήταν: Κουρή Λυδία, Κουρής Παναγιώτης, Κουτσουμπός Χρήστος, Μπουτεράκος Χάρης, Παπαδόπουλος Σπύρος, Σουγλέρης Αλέξανδρος, Σουγλέρης Παναγιώτης, Τσολομύτη Αναστασία και Χουλιάρας Γιώργος.

Στην κατηγορία ILCA 4 συμμετείχαν οι: Γούλα Βαΐα, Γούλας Κωνσταντίνος, Μπουτεράκος Γιώργος και Παναγάκης Σωτήρης

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας κατέκτησε:

1η θέση στα κορίτσια στην κατηγορία ILCA 4 με την Γούλα Βαΐα

3η θέση στα αγόρια στην κατηγορία ILCA 4 με τον Παναγάκη Σωτήρη

2η θέση στα κορίτσια στην κατηγορία OPTIMIST U13 με την Τσολομύτη Αναστασία

3η θέση στα κορίτσια στην κατηγορία OPTIMIST U13 με την Κουρή Λυδία.

Επίσης τρεις αθλητές της αγωνιστικής ομάδας ο Κουτσουμπός Χρήστος,  ο Παπαδόπουλος Σπύρος και ο Χουλιάρας Γιώργος συμμετείχαν στο 11ο Κύπελλο Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών που πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ στις 3-4/9/2022.

Τέλος οι αθλητές της κατηγορίας  ILCA 4Γούλα Βαΐα, Γούλας Κωνσταντίνος και Παναγάκης Σωτήρης συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αιγίου στις 5-9/9/2022. Οι αθλητές μας αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες σ΄ έναν απαιτητικό αγώνα με τη συμμετοχή 172 ιστιοπλόων από 46 ομίλους της χώρας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την πολύ καλή εμφάνισή τους και στους προπονητές τους Μουγάκο Στέφανο και Κουλουριανάκο Γιάννη για την εξαιρετική δουλειά τους.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με βλέμμα στο διασυλλογικό αγώνα που θα διοργανώσουμε στο Γύθειο στις 29-30 Οκτωβρίου 2022.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button